Download de KNAF app

Registratie NK Autocross opent op 4 februari

Vanaf dinsdag 4 februari 2020 kan men zich via Mijn KNAF (www.knaf.nl) registreren voor het Eurol Nederlands Kampioenschap Autocross 2020. 

In onderstaand overzicht ziet u hoe laat welke klasse open gaat via mijn KNAF. Voor alle klassen geldt dat men zich kan registreren t/m 11 februari 2020, daarna is registreren niet meer mogelijk. 

Dinsdag 4 februari 2020

Woensdag 5 februari 2020


We hebben geluisterd naar de roep om de registratieperiode in de avond pas te openen. In twee delen kan er nu geregistreerd worden waarbij alleen de eerste dag een stukje van de middag gebruikt wordt. De reden is dat er dan binnen de werktijd van de KNAF en het verantwoordelijke ICT-bedrijf daar waar nodig geassisteerd kan worden.

Rijders, check dus van te voren of je kunt inloggen!! 

Hoe registreer ik me?
Via de site www.knaf.nl en dan kies je rechtsboven in voor “Inloggen Mijn KNAF”.  Dit gedeelte van de site is uitsluitend bedoeld voor mensen die in het bezit zijn van een KNAF licentie.

Klik hier voor de handleiding Registratie NK Autocross

Hoe kunnen buitenlandse rijders zich registreren?
Buitenlandse rijders die voor de allereerste keer gaan registreren, moeten eerst een account aanmaken. 

Klik hier voor de handleiding in het Engels
Klik hier voor de handleiding in het Nederlands

Buitenlandse rijders die zich voorgaande jaren geregistreerd hebben voor het NK, kunnen op dezelfde wijze inloggen als Nederlandse rijders met hun inloggegevens. Ook hiervoor geldt, check dit van te voren. 

Meer informatie en veel gestelde vragen over de registratie van het Eurol NK Autocross is te vinden op:

https://www.knaf.nl/disciplines/autocross/nk-autocross/info-deelnemers

Klik hier voor het Reglement Nederlands Kampioenschap

Vragen?
Heb je problemen met inloggen en/of registreren dan kun je op werkdagen bellen met de medewerkers van het Federatiebureau van de KNAF, bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur op tel. 088-0047 888.

Heb je een algemene vraag over het Eurol NK Autocross kun je op werkdagen tussen 19:00 en 21:00 uur contact opnemen met Arnoldina Heeres (0514-523006 / 06-25291538) of via de e-mail: sonak@knaf.nl