Download de KNAF app

Registratie Eurol/VEKA NK Autocross open op 21 februari

eurol vk nk autocross logo 01

Beste licentiehouders,

Bij deze informeren wij u dat vanaf woensdag 21 februari de registratie voor het Eurol/VEKA NK Autocross weer open gaat.

Wij hebben voor volgende week woensdag gekozen om onze licentiehouders voldoende tijd te geven om in de agenda’s tijd vrij te maken voor de registratie. Om enorme pieken op de servers te voorkomen, gaat de registratie gefaseerd per klasse open. Via onderstaand overzicht ziet u hoe laat welke klasse open gaat via Mijn KNAF:

Plaatje 1

We hebben in de tussentijd de nodige vragen ontvangen hoe de registratie verder gaat. Om u duidelijkheid te geven hoe het verder gaat is het volgende belangrijk om te weten:
• De personen die volledig geregistreerd zijn en daarvan een mail hebben ontvangen, blijven geregistreerd.
• De personen die reeds in het registratieproces zaten, moeten opnieuw registreren. Het is systematisch niet te controleren wie hoever was in het proces. Eventuele screenshots van licentiehouders ten spijt, kunnen wij hier helaas niets mee. Belangrijk is om te weten dat degene die nog niet volledig geregistreerd waren, allen dezelfde kans hebben bij opening per klasse om opnieuw te registreren.
• Overige regels van volgorde registratie, positie voorgaand jaar etc. blijven van toepassing.

Om sneller door het proces heen te gaan, hebben wij in het beginscherm een sneltoets per klasse aangemaakt in het systeem. Door hierop te klikken hoeft u niet eerst naar de kalender. LET OP: Deze sneltoets is pas woensdag zichtbaar.
Plaatje 2v2

BELANGRIJK!

• De KNAF heeft geïnvesteerd in een nieuwe Mijn KNAF omgeving en om daar op in te loggen vragen zij u éénmalig om uw account te activeren. Dit doet u door in het beginscherm op TOESTUREN te klikken.
• Vervolgens maakt u een nieuw wachtwoord aan en kunt u in de nieuwe mijn KNAF omgeving uw licentie verlengen.
• Het systeem wijst voor zich, mocht u echter toch tegen zaken aanlopen, dan kunt u via de volgende link de handleiding downloaden voor het opvragen van uw wachtwoord. Natuurlijk kunt u bij vragen (tijdens kantooruren) ook bij ons federatiebureau terecht, via 088-0047888 of info@knaf.nl
Klik hier voor de handleiding om je te kunnen registreren voor het Eurol/VEKA NK Autocross

Meer informatie over het registreren voor het Eurol/VEKA NK Autocross is te vinden op: http://www.knaf.nl/secties/nk-autocross/info-deelnemers

Vragen?
Heb je problemen met inloggen en/of registreren dan kun je op werkdagen bellen met de medewerkers op het Federatiebureau van de KNAF, bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur op tel. 088-0047 888.

Heb je een algemene vraag over het Eurol/VEKA NK Autocross kun je op werkdagen tussen 19:00 en 21:00 uur contact opnemen met Arnoldina Heeres (0514-523006 / 06-25291538) of via de e-mail: sonak@knaf.nl

Succes aankomende week met de registratie en wij vertrouwen erop dat u alsnog probleemloos kunt registreren.

Met vriendelijke groet,
Knac Nationale Autosport Federatie