Download de KNAF app

Registratie Eurol/VEKA NK Autocross 2016

eurol vk nk autocross logo-01

Vanaf woensdag 10 februari 2016 om 12:00 uur tot 17 februari 2016 kan men zich via Mijn KNAF (www.knaf.nl) registreren voor het Eurol/VEKA NK Autocross 2016. Alle coureurs en equipes met een geldige KNAF autocrosslicentie of een geldige door de FIA erkende buitenlandse ASN autocrosslicentie kunnen in 2016 aan het Eurol/VEKA NK Autocross deelnemen.

Op de site van de KNAF vindt u alle informatie en antwoorden op vragen aangaande de registratie. Een vriendelijk verzoek om goed op te letten bij de registratie. In 2015 werden er veel fouten gemaakt bij de vraag of je vorig jaar ook deelgenomen had aan het NK. Je bent zelf verantwoordelijk voor een juiste en correcte registratie.

Zijn er in 2016 wijzigingen in het registratie proces?
Ja, die zijn er. De belangrijkste wijziging voor 2016 zal zijn, dat er na de registratie direct een link komt, om het inschrijfgeld te betalen via iDEAL. Schrik niet als je niet direct een bevestigingsmail ontvangt, dit kan enige tijd duren omdat de betaling eerst verwerkt moet worden. Ga niet opnieuw registreren je registratie komt namelijk wel binnen. Heb je na een uur nog geen mail ontvangen bel dan met federatiekantoor (088-0047888)

Wat is iDEAL?
Betalen via iDEAL is via internetbankieren betalen, bij één van de deelnemende banken. In een paar stappen is de betaling gedaan.

Waarom moet er direct betaald worden?
Het secretariaat van de SONAK heeft elk jaar veel werk om betalingen te checken die wel/niet gedaan zijn. Ieder jaar komen er weer registraties binnen en de betalingen blijven uit en/of de betalingen kloppen niet.

Kan ik mij ook registreren zonder te betalen?
Dat is helaas niet mogelijk, aan de registratie zit een betalingsverplichting.

Als mijn registratie niet geaccepteerd wordt door de SONAK, krijg ik het inschrijfgeld dan terug?
Ja, het inschrijfgeld wordt dan z.s.m. naar je teruggestort.

Ik heb me geregistreerd en betaalt maar besluit om toch niet mee te gaan doen, krijg ik dan het inschrijfgeld terug?
Tot 15 dagen voor de 1e oorspronkelijke geplande (selectie)-wedstrijd van het NK Autocross is afmelden voor het kampioenschap mogelijk. Het inschrijfgeld minus € 75,00 administratiekosten wordt dan teruggestort. Na deze datum wordt er geen inschrijfgeld meer teruggestort.

Ik woon in het buitenland, en heb geen KNAF licentie en kan dus niet inloggen op Mijn KNAF, hoe zit het dan met de betaling?
Deze rijders kunnen een e-mail sturen naar sonak@knaf.nl dat ze zich willen registreren voor het Eurol/VEKA NK Autocross 2016 (ook dit kan pas vanaf 10 februari 2016 - 12.00 uur). Je zult dan een factuur via de mail ontvangen. Na ontvangst van de factuur dient het inschrijfgeld binnen 2 weken op onze rekening te staan.

Klik hier voor de handleiding voor het registreren via mijn KNAF.