Download de KNAF app

Opnieuw Corona domper Eurol NK Autocross

Beste deelnemers, officials en autocross liefhebbers van het Eurol NK Autocross,

Met maar liefst 7,5 miljoen Nederlanders, waaronder zeker veel autocrossers en fans, hoorden we gisteren dat de Overheid de maatregelen omtrent het Coronavirus voor evenementen heeft aangescherpt tot 1 juni 2020.
Dit betekent voor het Eurol NK Autocross en alle andere autocrosswedstrijden, dat er geen enkele autocrosswedstrijd tot 1 juni a.s. door mag gaan.


Een domper voor iedere organisatie, rijder in Nederland en ver daarbuiten. Ook een die we zeker niet aan zagen komen, laat staan dat we er rekening mee hebben gehouden. De appjes met huilende emoticons werden volop heen en weer gestuurd na de verscherpte maatregelen. Concreet houdt het nu in dat de selectiewedstrijden in Aalten en Lochem GEEN doorgang mogen vinden en dat terwijl het seizoen nog niet eens begonnen is. Ons noodplan treedt hiermee in werking, alleen weten we nog niet voor hoeveel wedstrijden dat geldt.


De eerste NK-wedstrijd op 9 mei valt ook binnen de gestelde termijn, deze wedstrijd mag NIET doorgaan. Of we de reservedatum van 29 augustus 2020 kunnen gebruiken is op dit moment nog niet bekend. Laat deze datum dan ook nog maar met potlood in je agenda staan. Zo gauw er een update is, delen we die gelijk met jullie.


Verder staan we met onze rug tegen de muur en gaat onze gezondheid begrijpelijkerwijs boven alles.


Daarom ook van ons nog het advies wees lief voor elkaar, blijf gezond en houd voldoende afstand.

Groet
SONAK