Download de KNAF app

NK Autocross in Lochem op 23 juli

Lochem Banner
Beste deelnemers, officials en andere autocrossliefhebbers,

De weg is bekend, voor het derde jaar achtereen reizen we naar Lochem voor het Eurol/VEKA NK Autocross. Na afloop van deze wedstrijd hebben we dan ook de helft van het NK er alweer op zitten. Maar zover is het nog lang niet, eerst de tropische temperaturen van deze week maar weer eens zien te overwinnen. Zal ongetwijfeld gaan lukken en zullen we dan opnieuw een ontzettende warme dag gaan beleven tussen de Berkel en het Twentekanaal?

Klik hier voor het Bijzonder Reglement voor deze wedstrijd.

Klik hier voor de Lay-out van de locatie.

Klik hier voor de routebeschrijving.

Openingstijden Rennerskwartier:

• Vrijdag van 14:00 tot 24:00 uur;
• Zaterdag van 6:00 tot 7:00 uur.

Aanvangstijd van de wedstrijden op zaterdag is 9:30 uur.

Van onze medeorganisator ACC Laren hebben we onderstaande informatie doorgekregen:
• Op last van de Gemeente Lochem is er maar één toegangsweg naar de Hanzeweg via de Kwinkweerd. Volg dan ook de bijgesloten routebeschrijving.
• Door een aanpassing aan de ligging van de NK baan is er in het rennerskwartier minder ruimte tot jullie beschikking. Personenauto's, die met de rijders meekomen, kunnen dan ook niet op het terrein gestald worden. Deze auto's graag op de parkeerplaats voor de bezoekers neerzetten om het ruimtegebrek niet groter te maken.
We vertrouwen erop jullie hiermee voorzien te hebben van de laatste informatie voor de Eurol/VEKA NK Autocross op 23 juli in Lochem.

Met vriendelijke groet,
SONAK