Download de KNAF app

Let’s get digital, met trots introduceren we de KNAF App

eurol veka nk autocross logo 2018

Van baby tot peuter, van tiener tot bejaarde, iedereen is tegenwoordig voorzien van een mobiele telefoon. Het medium om de hele wereld razendsnel op de hoogte stellen van wat er in de wereld gebeurt. Daarom is er afgelopen winter door de SONAK serieuze interesse gewekt bij de KNAF voor een APP die autosport breed gedragen kan worden. De GO vanuit het KNAF hoofdkantoor resulteerde in een voorzichtige opzet en veel uren investeren in de juiste invulling van een APP. Dat dit niet zomaar een ding is zijn we inmiddels wel achter. Maar de eerste release is er, en gaat getest worden op de openingswedstrijd van het Eurol/VEKA NK Autocross op zaterdag 26 mei in Haarle. Vooralsnog gaat de app het komende jaar alleen gebruikt worden op de wedstrijden voor het NK Autocross. Maar de app is wel zo gemaakt dat alle andere sectie/organisatoren die aangesloten zijn bij de KNAF hier ook in de toekomst gebruik van kunnen maken.

Wat kun je met de app:
• Informatie terugvinden over het evenement
• Deelnemerslijsten/startopstellingen worden direct gepubliceerd
• Uitslagen manches/finales
• Er worden push berichten verstuurd als een deelnemer zich moet melden en/of als er een straf is uitgedeeld. Elk evenement kan je per klasse de push meldingen aanzetten, standaard staan deze uit.
Voor Android gebruikers goed nieuws, in de Playstore kun je de KNAF app reeds downloaden. Helaas heeft Apple de app nog niet gepubliceerd in hun App store. Wij hopen dat dit wellicht vandaag of morgen nog gaat gebeuren.

Download hier de handleiding.

Omdat het allemaal kort dag is, en de app nog niet te downloaden is voor IOS gebruikers, hebben we besloten om van NK Haarle een testwedstrijd te maken. We zouden het ontzettend op prijs stellen of de Android gebruikers zaterdag de app wel willen gaan gebruiken. Feedback ontvangen we graag, want zoals elk nieuw project, overal zijn en zullen kinderziektes inzitten.

We hopen dat deze app een toevoeging gaat worden voor ons kampioenschap!

Groet,
SONAK