Download de KNAF app

Laatste info Eurol/VEKA NK Autocross Pieterzijl

SONAK 2015
Beste deelnemers, officials en andere autocrossliefhebbers,

We hebben de smaak al te pakken na de 2 selectiewedstrijden voor de Divisie V in Langeveen en Pieterzijl wat voor ons als organisatie ook een goede test bleek te zijn. De selectiewedstrijden hebben het totaal aantal deelnemers op ca. 240 gebracht waar we heel blij mee zijn. En de meeste van die 240 rijders gaan in Pieterzijl van start voor hun eerste NK wedstrijd van dit seizoen en voor sommige is het zelfs hun debuut op het NK Autocross. Spannende tijden breken dan ook aan en hopen we op lekker warm en droog weer voor zaterdag 9 mei, alleen is dat niet iets wat we in de hand hebben. Helaas. We zien jullie allemaal komend weekeinde in Pieterzijl, want wees eerlijk de winterperiode heeft lang genoeg geduurd en gaan we er met zijn allen een mooi Eurol/VEKA NK seizoen van maken. Beloofd?

Klik hier voor het Bijzonder Reglement.

klik hier voor de layout van de locatie/baan.

Openingstijden Rennerskwartier voor deelnemers

• Vrijdag van 14:00 tot 24:00 uur;
• Zaterdag van 6:00 tot 7:00 uur.

Startvolgorde
De startvolgorde bepalen is elk jaar weer een uitdaging om iedereen het zoveel mogelijk naar de zin te maken. Alle klassen waarbij er kans is op een kleine finale zullen dan ook vooraan in de startvolgorde zitten en dit gaat dan om de Sprintklasse 1600, Sprintklasse 2000 en de Divisie V. Om de afwisseling mooi in het plaatje te laten passen wat we voor ogen hebben hebben we besloten om de eerste 3 wedstrijden de Sprintklasse 2000 de spits af te laten bijten. Daarna gaat de Divisie V van start gevolgd door de Sprintklasse 1600. Bij de laatste 3 wedstrijden volgt er een wijziging en zal de Sprintklasse 1600 en de Sprintklasse 2000 van plaats verwisselen.

Onze medeorganisator ACVO heeft ons onderstaande informatie doorgegeven:
• Degene die op de navigatie rijden is het adres: Bosscherweg Grijpskerk i.p.v. Pieterzijlsterweg;
• Er is geen drinkwater aanwezig op het terrein.

We hopen jullie hiermee voorzien te hebben van de laatste informatie voor het Eurol/VEKA NK Autocross wedstrijd op 9 mei in Pieterzijl .

Met vriendelijke groet,
SONAK