Download de KNAF app

Informatie Eurol/VEKA NK Autocross - Loenen

Beste deelnemers, officials en andere autocrossliefhebbers,

Het wordt steeds spannender in de competitie om de Nederlandse Autocross titels en de een na laatste wedstrijd komend weekeinde in Loenen staat op voorhand dan ook al bol van de spanning. Er kunnen zelfs al rijders officieus een titel binnen halen en wees nu eerlijk dat is toch het mooie van onze autosport. LAT '77 onze medeorganisator heeft er dan ook alles aan gedaan om er een verzorgde locatie van te maken.

Klik hier voor het bijzonder reglement voor de wedstrijd.

Het rennerskwartier gaat op de voor iedereen vertrouwde tijd van 16.00 uur open. De technische keuring begint vanaf 16.30 uur.

locatie baan loenen2014 knaf v1Onze medeorganisator LAT'77 heeft ons onderstaande informatie doorgegeven:
- Er is geen drinkwater aanwezig op het terrein;
- Route: A50 afslag Loenen/Eerbeek dan richting Loenen. Vanaf Loenen staan er routebordjes naar het terrein.

Vrienden van de SONAK
We hebben het voor elkaar gekregen om onze separate sponsorlijst Vrienden van de SONAK bijna helemaal vol te krijgen en daar zijn we hartstikke blij mee. We kunnen dan ook stellen dat het doel wat hier bij hoort, een extra uitzending op TV, gehaald is. De uitzenddatum is al bekend namelijk 23 november 2014!!

Heb je ondanks ons gehaalde doel toch nog zin om een blokje te vullen kan dat en behoor jij ook tot alle sponsoren die we via deze mail nogmaals hartelijk willen danken.

We hopen jullie hiermee voorzien te hebben van de laatste informatie voor het Eurol/VEKA NK Autocross wedstrijd op 16 augustus a.s. in Loenen.

Met vriendelijke groet,
SONAK