Download de KNAF app

Informatie - Eurol/VEKA NK Autocross - Gendringen

2013 Superklasse Versluis RL2 9725
Beste deelnemers, officials en andere autocrossliefhebbers,

Ondanks dat de nachten alweer steeds wat langer worden in deze tijd van het jaar lijken de zenuwachtige kampioenskandidaten alleen maar kortere nachten te maken. Want wees eerlijk de spanning spat er vanaf komend weekeinde als we alweer toe zijn aan de laatste Eurol/VEKA NK Autocross wedstrijd van dit seizoen. In 2 van de 8 klassen is het niet meer spannend als het gaat om de titel. Toch zijn er in de overige 6 klassen maar liefst 21 kampioenskandidaten die er nog een keer goed voor gaan zitten. En wij als SONAK dan natuurlijk ook en heeft ASVG ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes verzorgd is en wordt om tot een mooie huldiging van de kampioenen te gaan komen. Dus tot zaterdag want dit wil je toch niet missen?

Klik hier voor het bijzonder reglement voor de wedstrijd.

Het rennerskwartier gaat op de voor iedereen vertrouwde tijd van16.00 uuropen. De technische keuring begint vanaf 16.30 uur.

droogweer indeling
De layout van de locatie/baan

Klik hier voor de informatie brief van ASV Gendringen

Route:

het woonadres is Dijkweg 5a te Gendringen, maar het terrein svp betreden via Azewijnsestraat, voor navigatie is het het beste om het adres van Netterden Zand en Grind in te geven; Azewijnsestraat 13, 7081 HL in Gendringen.

Huldiging kampioenen
Traditiegetrouw vindt na afloop van deze wedstrijd de huldiging van de kampioenen van 2014 plaats. De huldiging staat gepland rond half tien.

We hopen jullie hiermee voorzien te hebben van de laatste informatie voor het Eurol/VEKA NK Autocross wedstrijd op 13 september '14 in Gendringen.

Met vriendelijke groet,
de SONAK