Download de KNAF app

Informatie - Eurol/VEKA NK Autocross - 25 mei Veulen

Beste deelnemers, officials en andere autocrossliefhebbers,

Wat dichtbij is voor de één is ver voor de ander. En dat zal ook nu weer het geval zijn aangezien we van de meest noordelijke NK wedstrijd afreizen naar de meest zuidelijke NK wedstrijd. Van Pieterzijl naar Veulen lijkt een kleine stap maar er zit toch een 250-tal kilometer tussen. Toch hopen we na de eerste geslaagde NK wedstrijd, die toch altijd voor ons als SONAK net wat spannender is als de tweede, dat ook jullie er weer allemaal klaar voor zijn.

Aanstaande zondag 25 mei staat de tweede wedstrijd voor het Eurol/VEKA NK Autocross op het programma. We zijn ditmaal te gast bij ACC Zuid in Veulen. Zojuist is het bijzonder reglement voor deze wedstrijd gepubliceerd op de website van de KNAF.

Klik hier voor het Bijzonder Reglement.

Voor de wedstrijd van Pieterzijl hebben de deelnemers veel informatie ontvangen, deze informatie geldt ook voor deze wedstrijd. Ook dat het rennerskwartier om 14.00 uur al geopend is !!!!!

Klik hier voor de layout van de locatie/baan, zodat jullie precies op de hoogte zijn waar jullie de belangrijkste onderdelen kunnen vinden zoals Parc Fermé, toiletten, jurywagen, secretariaat.

Dan is inmiddels bekend dat de wachtlijstrijders van de Kever- en Superklasse zeker zijn van deelname, doordat collega rijders zich netjes afgemeld hebben, waarvoor onze dank! In de Divisie V is er 1 afmelding binnen gekomen, en 1 rijder van de wachtlijst heeft zich afgemeld.

Deelnemers in de Divisie A
Voordat je naar de briefing gaat op de wedstrijddag, zet je je auto bij de startopstelling. We willen op tijd starten!!

Onze medeorganisator ACC Zuid heeft ons onderstaande informatie doorgegeven:

  • Overnachting van zondag op maandag is NIET mogelijk;
  • Er is geen drink water aanwezig op het terrein;
  • Op zaterdag is er EHBO op het terrein aanwezig. De EHBO medewerkster is Jolanda de Haan en ze is bereikbaar op 06-51813598.

Verder zijn er nog een aantal zaken waar we extra de aandacht op willen vestigen en deze hebben we dan ook punt voor punt hieronder omschreven.

Facebook pagina SONAK
Sinds korte tijd heeft de SONAK haar eigen Facebook pagina. We hebben er al een beetje invulling aan gegeven met veel foto's en info over de komende NK wedstrijden. Hebben we nieuws te melden zal deze pagina naast de KNAF site als officieel internet medium gelden. Voor degene die het zich afvragen of je een Facebook account nodig hebt om onze pagina te bezoeken kunnen we kort en bondig NEE antwoorden. Dit is een openbare pagina binnen Facebook en is door iedereen te bekijken. Het adres van onze pagina is www.facebook.com/sonaknkautocross en we wensen je er dan ook heel veel kijkplezier mee.

Wagenpaspoort
Na de eerste wedstrijd zijn er heel veel nieuwe wagenpaspoorten uitgedeeld. Deze zijn administratief ingevuld door de SONAK en hierna is uitdrukkelijk de opdracht gegeven dat alles voor de volgende wedstrijd in orde dient te zijn. Volledig in orde van het wagenpaspoort houdt in:

  • Alle gegevens m.b.t. rijder en auto volledig ingevuld, indien de auto van een andere rijder is overgenomen nu ook de juiste gegevens invullen;
  • Recente foto van de auto;

Bij de keuring zal bij de eerste controle een check worden uitgevoerd of bovenstaande punten in orde zijn. Is dit niet het geval kom je niet in aanmerking voor de veiligheidscheck. Zorg dan ook dat je wagenpaspoort volledig in orde is want zoals zo vaak voorkomen is beter dan genezen.

We hopen jullie hiermee voorzien te hebben van de laatste informatie voor het Eurol/VEKA NK Autocross wedstrijd op 25 mei in Veulen.

Met vriendelijke groet,
SONAK