Download de KNAF app

Informatie - Eurol/VEKA NK Autocross 2014 - PIETERZIJL

Beste deelnemers, officials en andere autocrossliefhebbers,

Aanstaande zaterdag 3 mei staat de 1e wedstrijd voor het Eurol/VEKA NK Autocross op het programma.

Klik hier voor het Bijzonder Reglement.

Bij jullie startnummers hebben jullie een brief ontvangen waarop veel informatie stond, wij gaan dit nu niet weer herhalen, maar we wijzen jullie er wel op dat we er vanuit gaan dat jullie op de hoogte zijn van die informatie.

Loopbriefje
Bij binnenkomst ontvang je van onze medeorganisator je loopbriefje. Wij verzoeken je vriendelijk om de gegevens op dit loopbriefje te checken!! Voor de nieuwe rijders onder ons: Wij werken met een SMS systeem. Als je je moet melden bij het secretariaat en/of de wedstrijdleiding wordt dit 1 keer omgeroepen, en je ontvangt tevens een SMS dat je je moet melden. De SMS zal verstuurd worden naar het mobiele nummer welke je tijdens de registratie aan ons hebt doorgegeven. Het is je eigen verantwoordelijkheid dat je juiste mobiele nummer bekend is bij het secretariaat. We kunnen ons voorstellen dat je je mobiel tijdens een cross niet altijd bij je hebt. Zorg er dus nu wel voor dat iemand van je team je mobiel heeft!Zijn de gegevens op het loopbriefje NIET correct graag dit wijzigen!! Op het niet op tijd of niet melden staat een sanctie welke is vastgelegd in het reglement.

Technische voorkeuring
Voor de "definitieve" keuring zal er eerst gecontroleerd gaan worden of jullie alles bij jullie hebben. Dit houdt dan ook in dat jullie compleet uitgerust naar de keuring dienen te komen denk hierbij aan helm, overall, nekband etc. Graag ook tijdens de eerste twee NK's je transponder meenemen!! De mensen die deze check doen krijgen een opdracht van ons mee, dus ga niet lopen zeuren als je teruggestuurd wordt.

Deelnemers in de Divisie A
Voordat je naar de briefing gaat op de wedstrijddag, zet je je auto bij de startopstelling. We willen op tijd starten!!

Onze medeorganisator ACVO heeft ons onderstaande informatie doorgegeven:

Er is geen drinkwater aanwezig op het terrein.

Wij gaan ervan uit jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Rest ons nog jullie allemaal heel veel succes toe wensen het komende seizoen!!

Met vriendelijke groet,
SONAK