Download de KNAF app

Informatie - Eurol/VEKA NK Autocross 2014 - Lochem

Beste deelnemers, officials en andere autocrossliefhebbers,

Het begin van de zomer, 21 juni, luidt de derde wedstrijd van het Eurol/VEKA NK Autocross welke plaats vindt in het Gelderse Lochem en georganiseerd wordt door ACCLaren. Qua tijd is het de langste dag van het jaar, gemeten aan de hand van de tijd tussen zonsopkomst en zonsondergang, maar wij hopen dat dit geen reden is om er de langste NK autocross dag van te maken. Gezien de weersvoorspellingen lijken we daar niet op af te stevenen.

Klik hier voor het bijzonder reglement voor deze wedstrijd.

Groot verschil met de voorgaande 2 NK wedstrijden is dat vanaf nu het rennerskwartier weer op de voor iedereen vertrouwde tijd van16.00h open gaat. Dit houdt dan automatisch ook in dat de technische keuring wat later begint. De auto's kunnen aangeboden worden aan de Technische Commissie vanaf 16.30h.

Klik hier voor de layout van de locatie/baan, zodat jullie precies op de hoogte zijn waar jullie de belangrijkste onderdelen kunnen vinden zoals Parc Fermé, toiletten, secretariaat etc.Let op!! de veiligheidskeuring vindt NIET plaats in het parc ferme maar bij de voorstart (nummer 3 op de tekening)

Dan is inmiddels bekend dat de wachtlijstrijders van de Kever- en Superklasse zeker zijn van deelname, doordat collega rijders zich netjes afgemeld hebben, waarvoor onze dank! In de Divisie V is er tot op heden één afmelding.

Deelnemers in de Divisie A
Voordat je naar de briefing gaat op de wedstrijddag, zet je je auto bij de startopstelling. We willen op tijd starten!!

Onze medeorganisator ACC Laren heeft ons onderstaande informatie doorgegeven:

  • Overnachting van zaterdag op zondag is NIET mogelijk;
  • Er is geen drink water aanwezig op het terrein;

We hopen jullie hiermee voorzien te hebben van de laatste informatie voor het Eurol/VEKA NK Autocross wedstrijd op 21 juni in Lochem.

Met vriendelijke groet,
SONAK

www.facebook.com/sonaknkautocross