Download de KNAF app

Informatie 6e wedstrijd Eurol/VEKA NK Autocross 2013

Beste deelnemers, officials en andere autocrossliefhebbers,

Aanstaand weekend staat de zesde en laatste wedstrijd voor het Eurol/VEKA NK Autocross op het programma. Ditmaal zijn we te gast bij Superklasse Noord in Koudum.

Het terrein is gelegen aan de Poel 1 te Koudum.

Zoals jullie gewend zijn vindt na afloop van deze wedstrijd de huldiging van de kampioenen plaats in de feesttent op het terrein. Deze huldiging staat gepland rond 21:30 uur.

Klik hier voor het Bijzonder Reglement.

Hieronder volgen een aantal praktische zaken voor deze NK:

Opening rennerskwartier:
Het rennerskwartier gaat vrijdag om 16:00 uur open.

Technische (voor)keuring
De tijden voor de technische (voor)keuring:
Vrijdag: van 16:30 tot 17:30 en van 19:00 uur tot 22:00 uur
Zaterdag van 7:00 uur tot 7:45 uur

Inschrijving
De tijden voor de inschrijving:
Vrijdag: van 19:00 uur tot 22:00 uur
Zaterdag van 7:00 uur tot 8:00 uur

Van onze medeorganisator hebben we het volgende doorgekregen:
Het cross terrein ligt pal aan de provinciale weg N359, een lange aanrijroute is er niet. We willen voorkomen dat er opstoppingen ontstaan op de N359. Mocht dit gebeuren zullen de rijders die vanuit Lemmer komen worden omgeleid naar het crossterrein. Dus schrik niet als je het crossterrein aan je linkerhand ziet en je dan rechtdoor moet. Bij de eerst volgende afslag (Afslag Koudum) ga je linksaf, je rijdt dan door Koudum heen. Op een gegeven moment zie je dan het crossterrein weer aan je rechterhand.

Dan nog een vriendelijk verzoek. Jullie hebben allemaal de weersvoorspellingen kunnen lezen, zoals het er nu naar uit ziet, kan het allemaal doorgaan, er is al veel werk verzet door het loonbedrijf. Maar we willen jullie vriendelijk vragen om rekening te houden met het terrein. Als je bij elkaar wilt staan, prima, maar kom dan ook tegelijk!!

Wij gaan ervan uit jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en als er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan horen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,
Namens de SONAK en Superklasse Noord

Maria Schuurmans