Download de KNAF app

Informatie - 3e wedstrijd Eurol/VEKA NK Autocross 2013

Beste deelnemers, officials en andere autocrossliefhebbers,

Terwolde hebben we nog maar net achter de rug of de derde wedstrijd voor het Eurol/VEKA NK Autocross staat op het programma. Ditmaal zijn we te gast bij LAT'77 in Loenen. Zojuist is het bijzonder reglement voor deze wedstrijd gepubliceerd op de website van de KNAF.

Klik hier voor het Bijzonder Reglement

Hieronder volgen een aantal praktische zaken voor deze NK:

Opening rennerskwartier:
Het rennerskwartier gaat vrijdag om 16:00 uur open. Wees zo sportief en houd je aan de tijd, dit ook vanwege de vergunning!

Technische (voor)keuring
De tijden voor de technische (voor)keuring:
Vrijdag: van 16:30 tot 17:30 en van 19:00 uur tot 22:00 uur
Zaterdag van 7:00 uur tot 7:45 uur

Inschrijving
De tijden voor de inschrijving:
Vrijdag: van 19:00 uur tot 22:00 uur
Zaterdag van 7:00 uur tot 8:00 uur

SMS Service
De SMS service heeft goed gewerkt in Terwolde. We willen dit dan ook voort gaan zetten voor de wedstrijden die nog gaan komen. Uit de praktijk blijkt toch dat het geluid op het rennerskwartier vaak een moeilijk punt blijft.

  • Als iemand zich moet melden, wordt dit vanuit het secretariaat 1 keer omgeroepen;
  • Tevens zal er een sms verstuurd worden naar het mobiele nummer welke tijdens de registratie aan ons is doorgegeven en/of hebt laten wijzigen in Terwolde. Het is je eigen verantwoordelijkheid dat het juiste mobiele nummer bekend is bij het secretariaat.Op je loopbriefje komt vanaf deze wedstrijd het mobiele nummer te staan waar de SMS naar toe gaat, is dit foutief, graag ZELF wijzigen op het loopbriefje. Staat er geen nummer op het loopbriefje, graag deze noteren.
N.a.v. Terwolde
Na afloop van de tweede wedstrijd van het Eurol/VEKA NK Autocross in Terwolde, heeft er een nacontrole plaatsgevonden in de Divisie V. Naar aanleiding van deze nacontrole is de uitslag van de finale Divisie V gewijzigd, er gaan zes rijders uit de uitslag. De rijders uit deze klasse ontvangen de uitslag via de mail.

De startnummers 802/809 en 841 zijn tevens voor de rest van het Eurol/VEKA NK Autocross 2013 uitgesloten van deelname.

Eurol/VEKA NK Autocross 2013 - Maurik
Helaas kan de geplande vierde wedstrijd in Maurik niet doorgaan i.v.m. bezwaren van de omwonenden. ACC Geffen heeft de gemeente Maasdriel bereid gevonden om op 17 augustus een NK in Kerkdriel (Velddriel) te houden.

Wij gaan ervan uit jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en als er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan horen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,
Namens de SONAK en LAT'77

Arnoldina Heeres