Download de KNAF app

Informatie 2e wedstrijd Eurol/VEKA NK Autocross 2013 - 26 mei Holterhoek

Aanstaande zondag 26 mei 2013 staat de tweede wedstrijd voor het Eurol/VEKA NK Autocross op het programma in Holterhoek.

Klik hier voor het Bijzonder Reglement voor deze wedstrijd.

Helaas moeten wij jullie op dit moment mededelen dat het nog onzeker is of deze NK wel door kan gaan, in verband met de toestand van het terrein en de weersvoorspellingen voor deze week en dit weekend. A.s. donderdag zal de definitieve beslissing genomen worden.We willen jullie vragen om geen onnodige telefoontjes te plegen richting de beide organisatoren. Er wordt door beide organisatoren goed overleg gepleegd. Mochten er zich wijzigingen in deze mededeling voordoen zullen wij dit direct bekend maken.

Ondanks deze mededeling alvast een aantal praktische zaken voor deze NK:

Het rennerskwartier gaat zaterdag om 14:00 uur open gaan. En deelnemers: houd je hier ook aan!!Kom niet eerder, onze medeorganisator zal de startnummers noteren van diegene die eerder dan 14:00 uur komen. Wees zo sportief en houd je aan de tijd, dit is ook vanwege de vergunning!

De tijden voor de technische (voor)keuring:

Zaterdag: van 16:00 tot 17:30 en van 19:00 uur tot 22:00 uur
Zondag van 7:00 uur tot 7:45 uur

De inschrijving begint om 19:00 uur.

Voor de deelnemers in de Sprintklasse 1600:
Zet je auto alvast bij de startopstelling voordat je naar de briefing gaat. We willen op tijd starten!!

Wij gaan ervan uit jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en zodra er meer nieuws is, zullen wij dit z.s.m. bekend maken.

Met vriendelijke groet,
Namens de SONAK en KACC

Arnoldina Heeres