Download de KNAF app

Informatie - 2e wedstrijd Eurol/VEKA NK Autocross 2013

Beste deelnemers, officials en andere autocrossliefhebbers,

Na een veel te lange pauze staat voor aanstaande zaterdag de tweede wedstrijd voor het Eurol/VEKA NK Autocross op het programma. Ditmaal zijn we te gast bij de TACO in Terwolde.

Klik hier voor het Bijzonder Reglement voor deze wedstrijd.

Hieronder volgen een aantal praktische zaken voor deze NK:

Opening rennerskwartier:
Het rennerskwartier gaat vrijdag om14:00 uuropen. En deelnemers: houd je hier ook aan!!Kom niet eerder, onze medeorganisator zal de startnummers noteren van diegene die eerder dan 14:00 uur komen. Wees zo sportief en houd je aan de tijd, dit is ook vanwege de vergunning!

Technische (voor)keuring
De tijden voor de technische (voor)keuring:
Vrijdag: van 16:00 tot 17:30 en van 19:00 uur tot 22:00 uur
Zaterdag van 7:00 uur tot 7:45 uur

Inschrijving
De tijden voor de inschrijving:
Vrijdag: van 19:00 uur tot 22:00 uur
Zaterdag van 7:00 uur tot 8:00 uur

Geluid rennerskwartier
In verband met overlast voor de omgeving is er in Terwolde GEEN geluid in het rennerskwartier. Wij hebben hiervoor de volgende oplossing gevonden, en hopen dat dit gaat werken:

  • Als iemand zich moet melden, wordt dit vanuit het secretariaat 1 keer omgeroepen, geef dus door aan je familie/monteurs etc. dat als je startnummer wordt omgeroepen dat ze dit aan je doorgeven;
  • Tevens zal er een sms verstuurd worden naar het mobiele nummer welke tijdens de registratie aan ons is doorgegeven. Het is je eigen verantwoordelijkheid dat je juiste mobiele nummer bekend is bij het secretariaat. Je kunt dit checken bij het inleveren van je loopbriefje. We kunnen ons voorstellen dat je je mobiel tijdens een cross niet altijd bij je hebt. Zorg er dus nu wel voor dat iemand van je team je mobiel heeft!

Voor de deelnemers in de Sprintklasse 1600
Zet je auto alvast bij de startopstelling voordat je naar de briefing gaat. We willen op tijd starten!!

Wij gaan ervan uit jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en als er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan horen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,
Namens de SONAK en de TACO

Arnoldina Heeres