Download de KNAF app

Finale wedstrijd Eurol NK Autocross dit weekend in Albergen

Gedurende de hele winterperiode kijk je uit naar het begin van het seizoen. En als het dan eenmaal gestart is verbaas je jezelf erover hoe snel het dan ook alweer voorbij is gegaan. Gedurende de hele winterperiode kijk je uit naar het begin van het seizoen. En als het dan eenmaal gestart is verbaas je jezelf erover hoe snel het dan ook alweer voorbij is gegaan. We staan aan de vooravond van de laatste Eurol NK Autocross van seizoen 2019.  Albergen is de locatie waarheen we afreizen en waar we nog in 5 klassen gaan strijden om het kampioenschap. Nog één keer laden we ons allemaal op en zien jullie dan ook graag in Albergen op vrijdag en/of zaterdag!

Bijzonder Reglement
Klik hier voor het bijzonder reglement van de wedstrijd op 14 september in Albergen. 

Locatie Albergen
Klik hier voor de indeling van de locatie in Albergen. 

Routebeschrijving
Klik hier voor de routebeschrijving die wij van onze mede organisator Albergse Cross Club ontvangen hebben. 

Info medeorganisator Albergse Cross Club
Klik hier voor de informatie van onze medeorganisator. 

Startvolgorde 
Klik hier voor de startvolgorde van deze NK.  

Belangrijke tijden - Vrijdag

Opening rennerskwartier  14:00 tot 00:00 uur
Technische keuring 16:00 tot 21:00 uur
Inschrijving 16:00 tot 21:00 uur

Belangrijke tijden - Zaterdag

Opening rennerskwartier  6:00 uur tot 7:00 uur
Technische keuring 7:00 tot 7:30 uur
Inschrijving 7:00 tot 7:45 uur
Publicatie deelnemerslijst 8:15 uur
Briefing 8:30 uur
Start 9:00 uur

 

Prijsuitreiking
Zoals bekend heeft de SONAK aangegeven om de prijsuitreiking los te koppelen van de laatste NK wedstrijd. De datum hebben jullie allemaal genoteerd, toch? Op zaterdag 2 november is de feestelijke uitreiking met de NK kampioenen. Uiteraard ontvangen jullie tijdig een uitnodiging met plaats en andere relevante informatie.Zoals bekend heeft de SONAK aangegeven om de prijsuitreiking los te koppelen van de laatste NK wedstrijd. De datum hebben jullie allemaal genoteerd, toch? Op zaterdag 2 november is de feestelijke uitreiking met de NK kampioenen. Uiteraard ontvangen jullie tijdig een uitnodiging met plaats en andere relevante informatie.

Dit neemt niet weg dat er op 14 september bij ACC Albergen zeker een feestje gebouwd gaat worden. ACC Albergen gaat de laatste NK spetterend afsluiten met een NK Afterparty, DJ Magnus en DJ Pimme zorgen voor de muziek. De mogelijkheid om te overnachten is aanwezig.

Graag tot ziens in Albergen!