Download de KNAF app

Eurol/VEKA NK Autocross Holterhoek

Banner FB
Beste autocrossliefhebbers,


De 500 meter lange ijsbaan in Holterhoek ligt op ons te wachten, en dat klinkt gek in deze tijd van hittegolven. Toch is het zo want op deze baan starten we zaterdag voor de vierde wedstrijd van het Eurol/VEKA NK Autocross. De berichten dat de temperaturen subtropisch zijn hebben we ook gezien, en onze mede organisator KACC heeft dan ook een heus hitteplan gemaakt. Maak je borst maar nat, dat zal zeker voor verkoeling zorgen.

We zijn aankomend weekend te gast bij Kottense Autocross Club in Holterhoek.

Extra veiligheidsmaatregelen
De afgelopen weken is het ook in Holterhoek extreem warm geweest, organisatie en gemeente hebben goed samengewerkt om dit evenement door te laten gaan. Er zijn diverse maatregelen getroffen om de grond en de mensen te verzorgen. We hebben alleen iedereen nodig om dit evenement veilig te laten slagen.
Tips!

  • Veel drinken
  • Eet fruit, bevat veel vocht maar ook de benodigde zouten
  • Zorg dat je goede zonwering bij je hebt, bril, pet, zonnebrand met voldoende factor en parasol

KNAF App
De afgelopen weken zijn er diverse updates uitgevoerd voor de KNAF App, wij hopen dat de pushberichten aankomend weekend beter gaan werken. Zorg er voor dat je de laatste versie van de app hebt geïnstalleerd. Op woensdag 15 juli, versturen wij om 15:00 uur een pushbericht op evenementniveau. Als je dit bericht NIET ontvangt, en je hebt de pushberichten wel aan staan, dan zul je de app opnieuw moeten gaan installeren.

Klik hier voor het Bijzonder Reglement voor deze wedstrijd.
Klik hier voor de Lay-out van de locatie.
Klik hier voor de Routebeschrijving.
Klik hier voor de Informatie/mededelingen van onze medeorganisator.

Aanvangstijd van de wedstrijden op zaterdag is 9:15 uur!

Graag tot ziens in Holterhoek!

Met vriendelijke groet,

SONAK