Download de KNAF app

Definitief uitsluitsel na afgelasting NK Autocross Lochem

eurol vk nk autocross logo-01
Beste deelnemers, official, sponsoren en autocross liefhebbers,

Wat een teleurstelling was het voor iedereen dat de derde Eurol/VEKA NK autocross wedstrijd, afgelopen weekend in Lochem, niet door kon gaan. Dit hadden we met z'n allen niet aan zien komen, het zag er allemaal perfect uit en we waren er klaar voor!

Maar hoe nu verder?

De SONAK krijgt vragen binnen hoe het nu verder gaat met het kampioenschap? De reservedatum, zaterdag 3 september, is al toegewezen aan ACVRangPang in Benschop en een andere escape mogelijkheid is er niet (meer).

Een andere alternatieve datum vinden valt niet mee, zeker niet nu de vakantieperiode is aangebroken. Rijders en officials ineens opzadelen met een nieuwe datum, is lastig en vooral erg vervelend. Zeker als je als rijder goed voor het kampioenschap staat en je kunt op de alternatieve datum niet. Alles wat de SONAK op dit moment besluit is niet goed. In de ogen van de één nemen we een goede beslissing en voor de andere juist een hele verkeerde.

Na alles afgewogen te hebben heeft de SONAK besloten dat er geen vervangende datum gaat komen voor de afgelaste wedstijd in Lochem. Wel willen we iedereen bedanken die met ons meegedacht heeft en hulp aangeboden heeft, bedankt!

Hoe zit het dan met de schrapwedstrijd?
Als er 5 NK wedstrijden verreden worden dan wordt er nog steeds 1 wedstrijd geschrapt. Als we blijven steken op 4 NK wedstrijden dan mag er geen wedstrijd geschrapt worden.
Als jullie nog vragen hebben, stel ze gerust, liefst via de mail: sonak@knaf.nl


Wij gaan ervan uit jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben,

Met vriendelijke groet,
SONAK