Download de KNAF app

Aanvullende informatie - Eurol/VEKA NK Autocross - Pieterzijl

Beste deelnemers, officials en andere autocrossliefhebbers,

Zijn jullie klaar voor de start van het nieuwe Eurol/VEKA Nederlands kampioenschap Autocross 2014? Wij als SONAK al wel aangezien we afgelopen weekeinde een gedegen test hebben gedaan met het transponder systeem en het nieuwe startopstelling programma.

Alle tests in Pieterzijl verliepen zonder noemenswaardige problemen en hierdoor kunnen wij stellen dat we echt klaar zijn voor de start van het nieuwe NK seizoen. De plaats van de jurywagen was zo dat een volledig overzicht op de baan niet mogelijk was. Hierdoor is er in nauw overleg met onze medeorganisator ACVO besloten om deze op een andere locatie langs de baan te gaan positioneren. Deze komt nu langs het rechte stuk te staan waardoor de layout van het totaal een wat ander aanzicht krijgt.

Klik hier voor de tekening van de locatie, zodat jullie precies op de hoogte zijn waar jullie de belangrijkste onderdelen kunnen vinden zoals Parc Ferme, toiletten, jurywagen, secretariaat en plaats van het prikbord.

Dan is inmiddels ook bekend dat de wachtlijstrijders van de Kever- en Superklasse zeker zijn van deelname, doordat collega rijders zich netjes afgemeld hebben, waarvoor onze dank! In de Divisie V is er 1 afmelding binnen gekomen.

We hopen jullie hiermee voorzien te hebben van de laatste informatie voor het Eurol/VEKA NK Autocross wedstrijd op 3 mei in Pieterzijl.

Met vriendelijke groet,
SONAK