Download de KNAF app

Aankomend weekend 4e wedstrijd Eurol NK Autocross in Gendringen

We beginnen in Gendringen aan de tweede seizoenshelft van het Eurol NK Autocross 2019. Gaan we ook hier weer nieuwe winnaars krijgen?

Zaterdagavond weten we hoe de vierde NK-wedstrijd van dit jaar verlopen is. We zijn er bijna helemaal klaar voor en hopelijk geldt dat ook voor jullie! 

Bijzonder Reglement
Klik hier voor het bijzonder reglement van de wedstrijd op 10 augustus in Gendringen.

Locatie Gendringen
Klik hier voor de indeling van de locatie in Gendringen. 

Routebeschrijving
Klik hier voor de routebeschrijving die wij van onze mede organisator ASVG ontvangen hebben. 

Info medeorganisator ASVG
Klik hier voor de informatie van onze medeorganisator. 

Startvolgorde 
Klik hier voor de startvolgorde van deze NK.  

Belangrijke tijden - Vrijdag

Opening rennerskwartier  14:00 tot 00:00 uur
Technische keuring 16:00 tot 21:00 uur
Inschrijving 16:00 tot 21:00 uur

Belangrijke tijden - Zaterdag

Opening rennerskwartier  6:00 uur tot 7:00 uur
Technische keuring 7:00 tot 7:30 uur
Inschrijving 7:00 tot 7:45 uur
Publicatie deelnemerslijst 8:15 uur
Briefing 8:30 uur
Start 9:00 uur


Afval 

De week na afloop van de wedstrijd in Rosmalen hebben we een evaluatie gehad met de clubs die de eerste 3 wedstrijden onze medeorganisator waren. In deze evaluatie hebben de clubs hun positieve- en negatieve ervaringen mogen aangeven. Alle drie onze mede-organisatoren hebben als negatief ervaren de staat waarin het rennerskwartier is achtergelaten. We willen jullie dan ook met klem vragen de achtergelaten rommel te gaan inperken. Bij de uitgang van het rennerskwartier hebben steeds enorme containers gestaan waarin jullie afval konden dumpen. Echter is dit door de meeste van jullie niet gebeurt en was het op alle rennerskwartieren een puinhoop. Dit resulteert in veel extra werk wat door anderen gedaan moet worden.

In het kort komt het erop neer dat we jullie vriendelijk willen vragen om NIETS meer achter te laten in het rennerskwartier. Stort jullie afval in de daarvoor bestemde containers of neem het mee naar huis. Dat scheelt een hoop tijd en problemen met grondeigenaren voor onze mede-organisatoren. 

In Gendringen hopen we dan ook na afloop van de wedstrijd een net opgeruimd rennerskwartier aan te treffen. In de loop van dit seizoen gaan we kijken of het rennerskwartier netjes en schoon wordt opgeleverd. Zo niet zullen we in overleg met onze mede-organisatoren moeten gaan om te kijken hoe we dit voor de toekomst kunnen voorkomen.

Prijsuitreiking  
Zoals bekend heeft de SONAK gekozen voor een andere indeling van de NK wedstrijden. Tegelijk met die bekendmaking heeft de SONAK aangegeven om de prijsuitreiking los te koppelen van de laatste NK wedstrijd. Het is nu tijd om de datum die we hiervoor gepland hebben met jullie te delen. Op zaterdag 2 november is de feestelijke uitreiking met de NK kampioenen. Uiteraard ontvangen jullie tijdig een uitnodiging met plaats en andere relevante informatie.

Dit neemt niet weg dat er op 14 september bij ACC Albergen zeker een feestje gebouwd kan worden. ACC Albergen heeft al kenbaar gemaakt dat zij na afloop van de laatste NK wedstrijd een feestavond gaan organiseren. 

KNAF App  
De afgelopen maand hebben er diverse updates plaatsgevonden in de KNAF App. Check of je de nieuwste versie op je telefoon hebt staan. 

Graag tot ziens in Gendringen!