Download de KNAF app

Week van de Official een succes!

autocross week van de official 498x280

In de week van 4 tot en met 12 oktober organiseerde de KNAF voor de tweede maal de 'Week van de Official'. Dit is een initiatief van NOC*NSF om de arbitrage bij de diverse sportbonden in het zonnetje te zetten. Want zonder vrijwilligers geen sport.

In de weken voorafgaand aan de Week van de Official heeft de KNAF haar leden opgeroepen leuke en ludieke acties te bedenken om de waardering naar de officials uit te spreken. Hieruit zijn diverse leuke acties gekomen; Circuit Park Zandvoort heeft een filmpje gemaakt tijdens het DTM weekend, RAC Twente heeft een wervingsactie bedacht met een leuke beloning voor de official die de meeste nieuwe leden werft, er kon gekart worden op Kartcentrum Lelystad en er zijn artikelen geschreven. Het was erg moeilijk om uit alle acties één actie te kiezen, daarom worden alle acties vermeld in de nieuwste editie van START Autosportmagazine.

Uit de enorme aandacht voor de speciale editie van KNAF Fast News, waarin de official centraal stond, bleek wel dat deze Week van de Official erg leefde onder de officials. Daarom heeft de KNAF de intentie om ook in 2015 een Week van de Official te organiseren. Mocht u leuke ideeën hebben, schroom niet om deze met ons te delen!