Download de KNAF app

Vergeet niet uw licentie online te verlengen i.v.m. Hemelvaart en Pinksteren

Heeft u uw licentie nog niet online verlengd? 

Wilt u tijdens het Hemelvaart weekend een wedstrijd rijden en heeft u uw licentie nog niet verlengd? Doe dat dan voor vrijdag 24 mei!

Complete licentie aanvragen kunnen wij nog voor het Hemelvaart weekend verwerken. Donderdag 30 mei is het Federatiebureau gesloten en kunnen er geen licenties meer verstrekt worden voor het Hemelvaart weekend!
 
Ook voor het Pinkster weekend vragen wij u op tijd uw licentie te verlengen. Een complete licentie aanvraag verwerken wij binnen 5 werkdagen.


Licentie verlengen
Dit jaar verloopt de licentie aanvraag uitsluitend digitaal. Dit betekent dat u uw licentie online dient te verlengen. Dit kunt u doen in Mijn KNAF. Heeft u een ouder kind licentie? Verleng deze dan ook online. 

Na het verlengen kunt u in Mijn KNAF de licentie betalen via iDeal. 

Medische keuring
Als u in Mijn KNAF op het icoontje van de medische keuring klikt, kunt u hier deel A van het keuringsformulier invullen. Wanneer u op afronden klikt ontstaat er een PDF bestand dat u kunt uitprinten en dient mee te nemen naar uw keuringsarts. Daarna dient u zelf deel B te uploaden in Mijn KNAF.

Autocross
Als u een autocross licentiehouder bent dan krijgt u uw licentie via de club toegestuurd. Als u van club of klasse wilt veranderen klikt u dan op het icoontje van het winkelwagentje. Indien u niet van club of klasse wijzigt dan maakt u gebruik van de gewone verlenging. 

Met vriendelijke groeten,

Het KNAF Federatiebureau