Download de KNAF app

Vanaf vandaag kunnen alle rijders en officials hun licentie(s) weer verlengen!

Vanaf vandaag kunnen alle rijders en officials hun licentie(s) weer verlengen!


Rijders
Rijders kunnen hun licentie aanvragen op een van de licentiedagen of per post. En sinds dit jaar ook online via Mijn KNAF!
Indien u uw licentie per post wilt aanvragen, download hier het volledige aanvraagformulier. Vul het aanvraagformulier en deel A van het medische keuringsformulier in. Deel B dient u in te laten vullen door een arts, niet zijnde uw eigen huisarts. Het volledige ingevulde en ondertekende aanvraagformulier en de medische keuring stuurt u naar de KNAF (Postbus 274, 2300 AG Leiden). Nieuwe aanvragen moeten voorzien zijn van een pasfoto en een kopie van het identiteitsbewijs. Na ontvangst krijgt u de factuur. Vergeet niet om een kopie te maken van de verstuurde formulieren voor uw eigen administratie. Om de procedure te versnellen, kunt u de formulieren per mail versturen naar info@knaf.nl. De originele formulieren dient u dan ook nog per post naar de KNAF te versturen.

Indien u uw licentie online wilt aanvragen dan kunt u bij "Mijn KNAF" inloggen met uw licentienummer en wachtwoord. Mocht u geen inloggegevens hebben, dan kunt u deze opvragen door bij "Gebruikersnaam" uw licentienummer in te vullen en op "wachtwoord vergeten" te klikken. Let er op dat uw juiste e-mailadres bij ons bekend is.

Heeft u een spoedprocedure nodig? Dan moet u de medische keuring bij een KNAF arts doen en alle formulieren per mail versturen naar info@knaf.nl, maar u kunt natuurlijk ook met de formulieren langskomen op het Federatiebureau.

Officials
Officials kunnen de licentie via 'Mijn KNAF' aanvragen door in te loggen met het licentienummer en wachtwoord. Mocht u het wachtwoord niet meer weten, dan kunt u op "wachtwoord vergeten" klikken. Binnen enkele ogenblikken krijgt u uw wachtwoord per e-mail toegezonden. Let er op dat uw juiste e-mailadres bekend is bij de KNAF.

Licentiedagen 2017
Uiteraard kunnen de rijders en officials ook hun licentie verlengen op een KNAF Licentiedag. Hier kunnen rijders ook de medische keuring laten doen. De KNAF licentiedagen worden op de volgende data en locaties gehouden:

Datum Locatie
Woensdag 11 januari Van der Valk Hotel Hengelo
Bornsestraat 400
7556 BN Hengelo
17.30 - 21.30
Woensdag 18 januari Van der Valk Hotel Vught
Bosscheweg 2
5261 AA Vught
17.30 -21.30
Woensdag 25 januari Van der Valk Hotel Schiphol
Rijskweg A4 nr.3
2132 MA Hoofddorp
17.30 - 21.30
Zaterdag 28 januari WTC Expo Leeuwarden
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
10.00 - 14.30
Zaterdag 4 februari Hotel Fletcher Utrecht/Nieuwegein
Buizerdlaan 10
3435 SB Nieuwegein
10.00 - 15.00