Download de KNAF app

Vaderdag actie voor KNAF-licentiehouders

Heb jij al een vaderdagscadeau? Verschillende bij de KNAF aangesloten organisaties bieden leuke activiteiten aan voor KNAF-licentiehouders tegen een aantrekkelijke prijs!

Eurocircuit Experience: zelf rijden op het Eurocircuit
Ervaar de mogelijkheden, de sensatie en de spanning van het zelf rijden op zowel asfalt als gravel tijdens de Eurocircuit Experience dag! Onder de deskundige leiding van instructeurs van Defensive Driving kunt u in de auto’s van het Eurocircuit oefenen, uitproberen en vergelijken.

Voor alle KNAF-licentiehouders biedt het Eurocircuit deze Experience aan voor slecht 150,-!
Verras je vader en meld hem aan voor de Experience door een mail sturen naar info@knaf.nl. Vermeld hierbij je licentienummer en de gegevens van jouw vader.

Voor meer informatie over de Eurocircuit Experience ga naar www.eurocircuit.nl/cursussen/experience-cursus/

DRDA: met de 24-uurs racecursus je racelicentie halen
Bij de Dutch Race Driver Academy hoeft een racecursus geen droom te blijven. In 24 uur leren zij jou alles wat je moet weten en kunnen. 95% slaagt voor de felbegeerde KNAF racelicentie. Waar wacht je nog op!

Vaders van KNAF-licentiehouders krijgen maar liefst 50% korting voor de racecursus op 22 en 23 augustus!* Wilde jouw vader altijd al een keer racen op het circuit van Zandvoort? Geef hem dan nu op!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@knaf.nl. Vermeld hierbij “KNAF Iedereen kan Racen” en de gegevens van jouw vader of man.

Kijk op www.dutchracedriver.nl als je meer wilt weten over racecursussen!

Onder voorbehoud van beschikbaarheid. De aanbieding is exclusief auto.

SimDelft: racen op een simulator
Een simulator biedt autocoureurs de kans om veel te rijden, te leren van zelf gemaakte fouten in een veilige omgeving en kennis te maken met circuits voordat er een meter in het echt gereden is. SimDelft beschikt over hoogwaardige simulatoren waarmee autocoureurs onder gecontroleerde omstandigheden en onder begeleiding van ervaren engineers kunnen trainen. Wil jouw vader zich meten met de beste rijders? Dat kan op een SIM!

SimDelft biedt maar liefst 9 sessies aan in de maanden eind juni-begin juli! Een sessie duurt 2,5 a 3 uur en kost KNAF-licentiehouders slechts €200,-. Er zijn ochtend-, middag- en avondsessies.

Een SIM-training boeken? Mail dan naar info@knaf.nl onder vermelding van “Iedereen kan Racen”, je licentienummer en de voorkeur voor een tijdstip van de sessie.

Ga naar www.simdelft.com voor meer informatie!