Download de KNAF app

Uitnodiging: Presentatie Formule 4

f4 01

Ben jij ook benieuwd wat de Formule 4 aanstormend Nederlands en Belgisch racetalent te bieden heeft? Neem dan op 4 januari a.s. een nieuwjaarsduik in de nieuwe nationale instapformule. De KNAF en MP Motorsport nodigen je uit om kennis te maken met de auto, de organisatie, de kalender en het unieke totaalconcept.

4 januari, inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 19.45 uur
Locatie: MP Motorsport, Stougjesdijk 20, 3273 LN Westmaas

Op deze avond gunnen we je in de werkplaats van MP Motorsport een blik achter de schermen. Het team zal vertellen hoe het de auto's komend jaar gaat runnen. Er is een F4-auto aanwezig om in plaats te nemen.

Daarnaast is het bestuur van KNAF Talent First aanwezig om uitleg te geven over de uitgebreide begeleiding die het gaat geven, van simulatortraining tot vele workshops – allemaal inbegrepen in het totaalaanbod. Ook hoor je meer over het initiatief van de Dutch F4 Trophy. Ook wordt de kalender van het kampioenschap bekend gemaakt.

Wil je ook aanwezig zijn? Bevestig dan je komst met een e-mail naar Sander Dorsman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


We kijken ernaar uit om je volgende week te begroeten. Tot dan!