Download de KNAF app

The Girls On Track Karting Challenge: We zijn aan het aftellen!

Logo GOT
Zaterdag 21.07 is het zover! The Girls On Track Karting Challenge Nederland beleeft dan zijn kick off evenement! Meiden in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar hebben zich al aangemeld voor deze dag, maar er is plek voor nog meer meiden!

Promotie

De afgelopen weken is de KNAF druk bezig geweest met promotie rond dit programma om jonge meiden in de autosport te krijgen. Vrouwen kunnen ook racen en dat bewijst Beitske Visser door voor het junior team van BMW uit te komen in de GT4. Omroep Flevoland heeft samen met ons een opname gemaakt op kartcentrum Lelystad. Wil je de uitzending terug kijken? Klik dan hier.

Wat kun je zaterdag 21.07 verwachten?
Als je je hebt ingeschreven krijg je een persoonlijk mailtje met je starttijd. Deze mailing wordt dagelijks verstuurd om de ingeschreven meiden op de hoogte te houden. Vanaf je starttijd ben je ongeveer een uur bezig met de uitleg, karten, video opnemen en een enquête in te vullen.

Rijvaardigheid
Omdat de karting challenge op het Rijvaardigheidscentrum in Lelystad is hebben wij ook een baan uitgezet met een auto om daar een onderdeel van rijvaardigheid te krijgen. Iedereen mag hier GRATIS in stappen! Dus niet alleen karten staat er op het programma, maar ook rijvaardigheid in een echte auto. De ouders die zijn meegekomen mogen ook instappen.

Virtueel racen
In de hal staan er twee race simulatoren. Hierbij worden jullie begeleid door een vrouwelijke SIM racer, namelijk Maxime Bijmans. Ook dit is gratis! Dus als je na dat uurtje klaar bent is er nog van alles te doen! Je kunt ook bij de andere meiden kijken en je ervaringen delen.

Voucher

De kartbaan is geopend en met de voucher die in de goodiebag zit kunnen er twee heats gratis gekart worden. Dit mag je op de dag zelf doen, maar hij blijft een jaar lang geldig dus je mag een keer terugkomen!

Als er vragen zijn dan graag contact opnemen met Ingrid van Tuijl i.vantuijl@knaf.nl Tijdens kantooruren 088-0047806
IMG 7691