Download de KNAF app

FIA Volunteers Weekend op 25 en 26 mei: officials bedankt!

Volunteers 2018

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei vindt het FIA Volunteers Weekend plaats waarbij alle officials en vrijwilligers wereldwijd worden bedankt voor hun inzet in de autosport. Daarnaast wil de FIA het bewustzijn vergroten dat er vele vrijwilligers op vele verschillende functies nodig zijn om de evenementen zo eerlijk en veilig mogelijk te laten verlopen. “Vrijwilligers zijn de onbezongen helden van de autosport. Zonder hen zouden we simpelweg niet kunnen racen ", zei FIA-president, Jean Todt."


Gedurende het weekend wordt de gehele autosportgemeenschap, van vrijwilligers en officials tot fans, rijders en leden van de media, aangemoedigd om mee te doen en hun waardering te tonen op social media. Met behulp van de hashtag #FIAVolunteersWeekend op Twitter, Facebook en Instagram kunnen mensen verhalen en foto’s delen om zo vrijwilligers van alle niveaus overal ter wereld met elkaar te verbinden – van clubevenementen tot wereldkampioenschappen.

Doe ook mee en plaats jouw officialfoto of -verhaal op Twitter, Facebook en Instagram met de hastags #FIAVolunteersWeekend en #officialsbedankt!