Download de KNAF app

Nieuwe voorzitter medische commissie

IMG 8938
Sinds kort is Eric Koolen voorzitter van de medische commissie van de KNAF. In het dagelijks leven is hij werkzaam als anesthesioloog in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en daarnaast hoofd van de medische dienst van Circuit Zandvoort en al ruim 10 jaar ervaring in medische hulpverlening bij auto-en motorsport.

IMG 5080


In de eerste bijeenkomst onder leiding van de nieuwe voorzitter heeft de Medische Commissie de koers voor de komende tijd uitgestippeld. Zo zullen er kwaliteit-visitaties afgelegd gaan worden bij de verschillende circuits, evenementen en medische diensten om na te gaan of aan de kwaliteitseisen van de KNAF wordt voldaan. Ook zullen de houders van een medische officiallicentie tegen het licht gehouden worden. Tot slot zal de Medische Commissie zich de komende tijd gaan focussen op opleiding en training van de mensen die langs de baan staan, om de veiligheid voor alle autosport te verbeteren.

Ook voor vragen, opmerkingen en medisch advies m.b.t. de autosport, zijn wij altijd te bereiken via het federatiebureau van de KNAF.