Download de KNAF app

Licentiedag 17 april in Houten

Heeft u uw licentie nog niet online verlengd? En heeft u uw licentie het Paasweekend nodig?
Dan nodigen wij u graag uit voor de licentiedag!

 

Woensdag 17 april houden wij een licentiedag op het KNAF Federatiebureau in Houten, Duwboot 85, van 17.30 tot 21.00 uur. 

Let op: Dit is de laatste mogelijkheid om uw licentie te bemachtigen voor het Paasweekend! 

Op donderdag 18 april worden er geen nieuwe licentieaanvragen in behandeling genomen en vrijdag 19 april, Goede Vrijdag, is het Federatiebureau gesloten.

Licentie verlengen
Dit jaar verloopt de licentie aanvraag uitsluitend digitaal. Dit betekent dat u uw licentie online dient te verlengen voordat u naar de licentiedag komt. Dit kunt u doen in Mijn KNAF. Bij het verlengen kunt u aangeven of u naar de licentiedag komt en of u hier de medische keuring wenst te doen. Heeft u een ouder kind licentie? Verleng deze dan ook online. 

Na het verlengen kunt u in Mijn KNAF de licentie betalen via iDeal. 

Medische keuring
Als u in Mijn KNAF op het icoontje van de medische keuring klikt, kunt u hier deel A van het keuringsformulier invullen. Wanneer u op afronden klikt ontstaat er een PDF bestand dat u kunt uitprinten en dient mee te nemen naar onze licentiedag. Onze KNAF arts is aanwezig om u medisch te keuren. Let op: er kan geen ECG gemaakt worden op de licentiedag. 

Autocross
Als u een autocross licentiehouder bent dan krijgt u deze avond nog niet uw licentie mee. Deze krijgt u via de club toegestuurd. Als u van club of klasse wilt veranderen klikt u dan op het icoontje van het winkelwagentje. Indien u niet van club of klasse wijzigt dan maakt u gebruik van de gewone verlenging. 

Wij hopen u op onze licentiedag te mogen begroeten.


Met vriendelijke groeten,

Het KNAF Federatiebureau