Download de KNAF app

Laatste kans in Nieuwegein

Heeft u uw licentie nog niet verlengd? De laatste kans om dit nog snel te regelen heeft u aanstaande zaterdag 6 februari! Dan staat in Nieuwegein namelijk de laatste KNAF-licentiedag van 2016 op het programma. Van 9.00 tot 15.00 uur bent u van harte welkom in het Fletcher Hotel Nieuwegein.

Tijdens de KNAF-licentiedagen kan op diverse plaatsen in het land de volledige licentieaanvraag/verlenging, inclusief medische keuring, worden afgehandeld. Dit jaar werd afgetrapt in Hengelo, gevolgd door Vught en Hoofddorp, terwijl afgelopen zaterdag het WTC Expo Leeuwarden op het programma stond. In de Friese hoofdstad kon het verlengen van de licentie gecombineerd worden met een bezoek aan de Racing Expo, die in datzelfde weekend bezit van het WTC-gebouw had genomen. Dat de licentiedagen in een behoefte blijven voorzien, bleek ook dit jaar weer, want na een iets lagere opkomst in Hengelo, lag het aantal bezoekers in Vught op hetzelfde recordniveau als in 2015. Hoofddorp was traditioneel ook weer druk. Het aantal rijders/rijdsters dat daar de licentie kwam verlengen lag boven het gemiddelde van de afgelopen jaren, maar haalde zoals mocht worden verwacht net niet het recordniveau van vorig jaar. Leeuwarden lag met vijftig licentiehouders meer duidelijk boven het bezoekersaantal van vorig jaar, toen de KNAF-licentiedag in Heerenveen werd gehouden.

Ook dit jaar worden de licentiedagen weer afgesloten in Nieuwegein. En voor wie het vergeten mocht zijn, aanstaande zaterdag 6 februari is het zover. De laatste kans van dit jaar om nog snel de licentieaanvraag/verlenging inclusief medische keuring te regelen en direct met de nieuwe licentie de deur uit te stappen. De licentiedag wordt gehouden van 9.00 tot 15.00 uur in het Fletcher Hotel Nieuwegein, Buizerdlaan 10, 3435 SB Nieuwegein.

Mocht u verhinderd zijn, dan is er nog geen man overboord. Het is te allen tijde mogelijk om de licentieaanvraag schriftelijk af te werken. Download de aanvraagformulieren van de KNAF-website en stuur deze ingevuld op naar het Federatiebureau van de KNAF, Postbus 274, 2300 AG Leiden. De keuring (NIET de eigen huisarts) zult u zelf moeten verzorgen. Houd in dit geval rekening met een verwerkingstijd van minimaal vijf werkdagen.