Download de KNAF app

KNAF kijkt uit naar prachtig Grand Prix weekend

Dit weekend vindt de Dutch Grand Prix plaats op het fameuze circuit Zandvoort. Voor de nationale autosportbond KNAF is het een bijzonder moment om voor het eerst in 36 jaar het hoogste platform van de sport, de Formule 1, welkom te mogen heten in ons land. Hiermee zetten wij Nederland met elkaar op de kaart.

Het is bijzonder om dit weekend onze eigen Nederlandse coureur Max Verstappen aan het werk te zien in de F1. Tegelijkertijd kunnen we onze eigen Beitske Visser (Wseries), Larry ten Voorde, Max van Splunteren, Jesse van Kuijk, Daan van Kuijk, Lucas Groeneveld, Loek Hartogh, Morris Schuring, Jaap van Lagen, Michael Verhagen (Porsche Supercup) en Tijmen van der Helm (FIA Formule 3) aanmoedigen op CM.com Circuit Zandvoort.

De afgelopen jaren hebben diverse partijen zich ingezet om de Dutch Grand Prix te organiseren. Wij willen de DGP-organisatie, de sponsoren en alle andere betrokkenen bedanken voor hun inzet om dit mogelijk te maken.

Wij willen alle officials en vrijwilligers langs en naast de baan bedanken voor hun inzet en tijd om er een prachtig event van te maken en ervoor te zorgen dat alles sportief en veilig verloopt!  De KNAF kijkt uit naar een prachtig weekend voor heel Nederland. 

We hopen dat veel jonge mensen enthousiast worden om kennis te maken met de sport en ervoor te zorgen dat wij ook in de toekomst talenten van eigen bodem in alle takken van de autosport vertegenwoordigd hebben.