Download de KNAF app

KNAF aanwezig bij 'Familie Racedagen, driven by Max Verstappen'

verstappen dgn 00
Met de 'Familie Racedagen, driven by Max Verstappen' heeft Circuit Park Zandvoort op 4 en 5 juni een prachtig evenement binnen de poorten. Naast de demonstraties van Max Verstappen in zijn Scuderia Toro Rosso Formule 1-bolide, zijn er races voor het SMP F4 NEZ kampioenschap waarin de Nederlandse KNAF Talent First en KNAF Academy-rijders zich afgelopen weekend in Sotsji zo nadrukkelijk lieten gelden. Met ook vele activiteiten voor de kinderen, wordt het een evenement voor het hele gezin. De KNAF zal met een eigen stand op de 'Familie Racedagen, driven by Max Verstappen' aanwezig zijn. Kom dus vooral even langs.

Jumbo Supermarkten en Circuit Park Zandvoort zijn – samen met Red Bull Nederland en Verstappen Management – de drijvende krachten achter 'Familie Racedagen, driven by Max Verstappen'. Max Verstappen verheugt zich op het evenement. "Met een Formule 1-auto een demonstratie en show weggeven is altijd leuk, helemaal nu dat voor het thuispubliek in Zandvoort is. Ik doe mijn best om alle fans en bezoekers veel plezier te bezorgen. Ik verheug mij erop!"

verstappen dgn 01
Het programma is zo samengesteld dat zowel de Formule 1-liefhebbers, als zij die een uitje willen beleven rondom het circuit, zich kunnen vermaken. Zo rijdt Verstappen enkele demo's in zijn Scuderia Toro Rosso Formule 1-wagen, worden er verschillende races verreden en sieren ook andere bijzondere demonstraties het programma. Tevens is er een parade met supercars. Wie z'n eigen racetechnieken wil verbeteren, kan terecht in een simulator, waarbij de jongste fans de kinderkartbaan kunnen bezoeken. Naast alle race-gerelateerde zaken treden er artiesten op, zijn er verschillende DJ's actief en kunnen kinderen zich vermaken op het springkussen en in het reuzenrad.

verstappen dgn 03
In het raceprogramma is ook de tweede ronde opgenomen van het SMP F4 NEZ kampioenschap, een titelstrijd waarbij de KNAF nadrukkelijk betrokken is. Bij de eerste wedstrijden in Sotsji deden de drie Nederlandse debutanten het meteen uitstekend. KNAF Talent First-autorensporttalent Richard Verschoor schreef de eerste wedstrijd op zijn naam, terwijl KNAF Academy-pupil Jarno Opmeer in race twee op de hoogste trede van het podium mocht plaatsnemen. De eveneens in KNAF Academy-kleuren uitkomende Danny Kroes legde in zijn eerste autoraces beslag op de plaatsen zes en acht. Interessant worden zeker ook de races van het NK GTTC en de Mazda MaX5 Cup. In deze laatste merkencup komen meer dan vijftig gelijkwaardige auto's aan de start, een garantie voor spannende races.

De KNAF is eveneens nadrukkelijk op de 'Familie Racedagen, driven by Max Verstappen' aanwezig. Wie meer over de KNAF wil weten, of andere specifieke vragen heeft, kan bij de stand van de KNAF terecht. Omdat er ongetwijfeld ook veel bezoekers zullen komen die minder bekend zijn met de kart- en autosport, wil de KNAF ook bij deze groep duidelijk maken waar zij als overkoepelende autosport federatie voor staat, wat haar doelstellingen zijn, en welke rol de KNAF in de kart- en autosport vervult.

verstappen dgn 02
Jumbo Supermarkten biedt klanten de mogelijkheid om gratis entreetickets te bemachtigen voor de 'Familie Racedagen, driven by Max Verstappen'. Bij aankoop van actieproducten in de supermarkten van Jumbo ontvangen klanten een code. Deze is via Jumbo.com eenvoudig om te zetten in een gratis duinen-toegangskaart voor de 'Familie Racedagen' voor 4 of 5 juni. De actie start op 4 mei en loopt tot en met 24 mei. Het verzilveren van de vouchers kan tot en met 27 mei 2016. Met dit evenement wil Jumbo de bijzondere sfeer van het racen en het circuit nóg dichterbij brengen en wil het bedrijf zijn klanten een gratis dagje uit voor de hele familie geven.

Kaarten die toegang geven tot de Formule 1 Paddock of de hoofdtribune zijn verkrijgbaar via www.verstappen.nl of www.circuit-zandvoort.nl.