Download de KNAF app

KNAF Keuringsdagen 2022

Momenteel zijn er geen keuringsdagen ingepland. Wanneer dit wél het geval is, dan is dit te vinden in de agenda in Mijn KNAF.

Het aanmelden voor de keuringsdag is verplicht. Hoe u dit kunt doen, is onder aan deze pagina te lezen.

Meditel en Keurdokter

Bent u niet in de gelegenheid naar één van deze locaties te komen? Dan kunt u terecht bij een van de vestigingen van Meditel of Keurdokter, waarmee de KNAF een samenwerking heeft. Via de websites van deze instanties is het mogelijk om een afspraak te maken. Let op, Meditel en Keurdokter hanteren eigen tarieven, deze zijn terug te vinden op de site.

Naast deze instanties en onze keuringsdagen is het natuurlijk mogelijk om bij elke huisarts in Nederland een medische keuring te doen, zolang dat maar niet uw eigen huisarts is.

Geldigheid medische keuring

Na het maken van de medische keuring, is de keuring 3 maanden geldig. Graag vragen wij u binnen dit termijn uw licentie aan te vragen of te verlengen via Mijn KNAF. Heeft u niet binnen 3 maanden na de keuring uw licentie aangevraagd, dan dient de keuring opnieuw te worden gemaakt.

Een ECG die nodig is bij de aanvraag van een Internationale licentie dient eens in de twee jaar gemaakt te worden. Op de keuringsdagen is géén mogelijkheid voor het maken van een ECG.

Aanmelden voor keuringsdag via Mijn KNAF verplicht!

Let op, vanwege de Corona-maatregelen is het aanmelden voor de keuringsdagen verplicht! Het aanmelden doet u bij de agenda in de Mijn KNAF omgeving. Bij het aanmelden kiest u de keuringsdag en een tijdvak. Uw gekozen tijdvak is bindend.

Als u op een keuringsdag komt vragen wij u:
- Online uw licentie(s) te verlengen/aan te vragen
- Uw medische keuringsformulier online in te vullen en uit te printen
- Een schoon potje met urine mee te nemen
- Alle betalingen te voldoen voor aankomst, om zo min mogelijk oponthoud te hebben
- Een mondkapje mee te brengen
- De huidige corona maatregelen in acht te nemen en u te houden aan de 1,5 meter afstand

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen u te mogen begroeten op een van de keuringsdagen.