Download de KNAF app

Hoe ver is het Federatiebureau met de verlenging van uw licentie?

Inloggen Mijn KNAF
Heeft u uw aanvraag voor uw rijderslicentie opgestuurd en bent u benieuwd wat de status is? Kijk dan op Mijn KNAF! Door in te loggen op Mijn KNAF kunt u via "Rijders" naar " Voortgang van uw licentie". Hier is precies te zien hoe ver het Federatiebureau is met uw aanvraag.

Zodra het Federatiebureau uw aanvraag heeft ontvangen, wordt de 2016-licentie aangemaakt. Indien u geen medische keuring bij een KNAF-arts heeft gedaan, gaat uw medisch keuringsformulier naar de Medische Commissie ter controle. Tegelijkertijd ontvangt u de factuur voor uw licentie. Als de Medische Commissie akkoord geeft op de keuring en u heeft betaald, gaat de licentie op de post.

Voortgang bekijken
Via Mijn KNAF kunt u zien in welke fase uw aanvraag is. Via de knop "Rijders" gaat u naar "Voortgang van uw licentie". Als in het vak "Naar medische controle" een rood kruis staat, betekent het dat uw keuringsformulier nog niet ontvangen is. Is dit vak groen afgevinkt, maar heeft "Terug Medische Controle" een rood kruis, dan is het Federatiebureau nog in afwachting van de goedkeuring van de Medische Commissie. Dit duurt gemiddeld vijf werkdagen. Ook kunt u zien of uw betaling door de KNAF ontvangen is. Bent u van mening dat u al langer dan een dag geleden betaald heeft, maar in de derde kolom staat desondanks een rood kruis, neem dan alstublieft contact op met het Federatiebureau: 088-0047802. Is ook de laatste kolom afgevinkt, dan is uw licentie per post naar u onderweg.
Welk licentie aan u is afgegeven, kunt u zien door bij de knop "Rijders" op "Licentie historie" te klikken.

Inloggen via Mijn KNAF?
Iedere licentiehouder van de KNAF heeft toegang tot Mijn KNAF. Met uw licentienummer en persoonlijke wachtwoord kunt u inloggen. Heeft u nog geen wachtwoord of weet u deze niet meer? Klik dan op "wachtwoord vergeten", dan ontvangt u binnen enkele minuten uw inloggegevens. Krijgt u de melding "de opgegeven gebruikersnaam en/of wachtwoord is onjuist" dan is uw e-mailadres niet bij ons bekend, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@knaf.nl.