Download de KNAF app

Doe nu mee aan deze officiële kampioenschappen in Gran Turismo Sport en DiRT Rally 2.0 in Nederland

Iedereen kan nu meedoen aan de eerste door de KNAF erkende kampioenschappen in populaire racegames. Deze worden georganiseerd op KNAF Digital, het nieuwe platform voor officiële racegamecompetities.

De KNAF-certified Winter Cups 2021 in de racegames Gran Turismo Sport en DiRT Rally 2.0 zijn nu van start gegaan op knafdigital.nl. Over een periode van acht weken kunnen alle deelnemers in wekelijkse events strijden om punten voor het kampioenschap en een prijzenpot van drieduizend euro.

Uiteraard zijn alle licentiehouders, officials en andere bekenden van de KNAF van harte uitgenodigd om deel te nemen. Dit is mogelijk vanuit huis door middel van een spelcomputer of pc, desgewenst met een racestuurtje.

603e26cf b1bd 477a aecc 32a41a246e95

Gran Turismo Sport
De KNAF-certified Gran Turismo Sport Winter Cup 2021 wordt georganiseerd in de game Gran Turismo Sport (PlayStation 4 en PlayStation 5). Deze is ontwikkeld door Polyphony Digital in samenwerking met de internationale autosportbond FIA.

Volg de instructies goed op om elke week deel te nemen aan de pre-kwalificatie, waarin de snelste veertien deelnemers zich plaatsen voor de race. Deze wordt vanaf 1 februari elke maandagavond om 19.00 uur verreden en live uitgezonden op het officiële Twitch-kanaal van KNAF Digital en via Motorsport.com.

87746e46 5092 4168 bd4d f298f3ae8bb8

DiRT Rally 2.0
Aan de KNAF-certified DiRT Rally 2.0 Winter Cup 2021 kan iedereen deelnemen middels de game DiRT Rally 2.0 (PlayStation 4 en PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S, pc) van Codemasters.

Volg de instructies goed op om elke week een rally te rijden in de game, waarmee punten te verdienen zijn voor het kampioenschap. De hoogtepunten van deze competitie zullen terugkomen in highlightvideo’s.

 

Wees er snel bij, want deze competities zijn net gestart. Iedereen kan op elk moment instappen, maar hoe eerder de deelname, hoe meer punten en prijzengeld er verdiend kunnen worden.

Voor contact met de organisatie en deelnemers onderling kan iedereen meepraten op onze Discord. Ook is KNAF Digital op Instagram te volgen en zijn de livestreams op Twitch te bekijken vanaf maandag 1 februari.

Bij vragen of opmerkingen kan er contact opgenomen worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Veel succes en tot snel op KNAF Digital!