Download de KNAF app

DHRA zoekt twee actieve bestuursleden

DHRA new
De Dutch Hot Rod Association (DHRA) is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden die een actieve rol willen spelen in het met diverse werkzaamheden ondersteunen en naar een hoger niveau tillen van de dragrace-sport in Nederland.

De Dutch Hot Rod Association (DHRA) is een bij de KNAF aangesloten stichting die op Vliegveld/Dragstrip Drachten wedstrijden organiseert voor het Nederland Kampioenschap Drag Racing en daarnaast met onder andere haar eigen tijdwaarneming dragrace wedstrijden in het buitenland faciliteert.

In verband met de voortgaande uitbreiding van activiteiten en om de taken beter te kunnen spreiden en het bestuur meer slagkracht en body te geven, is de DHRA op zoek naar twee nieuwe bestuursleden met doorzettingsvermogen. De kandidaten worden geacht bekend te zijn met de autosport in zijn algemeenheid en de KNAF methodiek van werken en de KNAF regels, mede om een en ander meer vorm te gaan geven binnen de DHRA. Kennis van en interesse in de dragrace-sport is uiteraard een pre, maar geen voorwaarde.
DSC 3355
De DHRA zoekt een bestuurslid dat de taak van secretaris op zich neemt en zich als zodanig bezighoudt met het organiseren van evenementen zoals de NK-wedstrijden op Drachten. Dit zal gebeuren in samenwerking met de bestaande crewleden die hier al actief mee bezig zijn.

Het tweede bestuurslid zal zich met name gaan bezighouden met personeel, de bezetting tijdens evenementen zowel in als buiten Nederland, reisschema’s, declaraties, het onderhouden van de contacten met de vrijwilligers, het opzetten van crewbijeenkomsten en evenementen voor deelnemers, alsmede de jaarlijkse prijsuitreiking.

Bestuursleden helpen ook actief mee tijdens de wedstrijden in Nederland en enkele buitenlandse evenementen.

De DHRA is derhalve op zoek naar initiatiefrijke bestuursleden die een actieve rol willen spelen binnen de stichting en daarmee hun steentje bijdragen aan het uitbouwen en naar een hoger niveau tillen van de dragrace-sport in Nederland.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Gerard Roelofsen, te bereiken op het emailadres: gerard@dhra.nl.
scheppers