Download de KNAF app

De KNAF geeft aandacht aan het FIA Volunteers Weekend

Op zaterdag 28 en zondag 29 november vindt het FIA Volunteers Weekend plaats waarbij alle officials en vrijwilligers wereldwijd worden bedankt voor hun inzet in de autosport. Hoewel dit seizoen anders is verlopen dat we vooraf met zijn allen hadden kunnen vermoeden stonden de officials weer klaar bij de evenementen die wel door mochten gaan. “Vrijwilligers zijn de onbezongen helden van de autosport. Zonder hen zouden we simpelweg niet kunnen racen ", zei FIA-president, Jean Todt."

Gedurende het weekend wordt de gehele autosportgemeenschap, van vrijwilligers en officials tot fans, rijders en leden van de media, aangemoedigd om mee te doen en hun waardering te tonen op social media. Met behulp van de hashtag #FIAVolunteersWeekend op Twitter, Facebook en Instagram kunnen mensen verhalen en foto’s delen om zo vrijwilligers van alle niveaus overal ter wereld met elkaar te verbinden – van clubevenementen tot wereldkampioenschappen.

Doe ook mee en plaats jouw officialfoto of -verhaal op Twitter, Facebook en Instagram met de hastags #FIAVolunteersWeekend en #officialsbedankt!