Download de KNAF app

De FIA zoekt avontuurlijke vrouwen voor Womens' Cross Country Selection

FIA Offroad selection
Dit najaar organiseert de FIA Women in Motorsport in samenwerking met Qatar Motor & Motorcycle Federation (QMMF) de eerste Womens' Cross Country Selection. Wereldwijd mogen alle autosportbonden een vrouwelijke rijder en navigator aanmelden bij de FIA. Ben jij in het bezit van een Terreinsport of Rally licentie, dan kom je in aanmerking voor deze selectie die van 2 tot en met 7 november zal plaatsvinden in Qatar.

Tijdens de intensieve vijfdaagse training in Qatar wordt er door Jutta Kleinschmidt onder andere aandacht besteed aan rijtechniek, routeboeken, rally notes en GPS systemen, rijden van rallyproeven, autotechniek, tips over fitness en hoe om te gaan met de media. Klik hier voor meer informatie.

De FIA is op zoek naar:
- vrouwen tussen de 18 en 35 jaar;
- die de Engelse taal goed beheersen;
- een nationale autosport licentie en geldig paspoort hebben;
- veel ervaring in de autosport hebben.

Vanuit alle aanmeldingen zal de FIA maximaal 8 vrouwelijke rijders en 8 vrouwelijke navigatoren uitnodigen om deel te nemen aan de Womens' Cross Country Selection. De winnaressen van deze selectie zullen samen deelnemen aan Sealine Cross Country Rally in april 2016.

Voldoe jij aan deze eisen en wil je graag deze uitdaging aangaan? Geef je dan voor 24 augustus op bij Maarten van Wesenbeeck door dit formulier, een kopie van je KNAF-licentie en je autosport CV (inclusief foto's, video's en link naar persoonlijke website) op te sturen naar m.vanwesenbeeck@knaf.nl.