Download de KNAF app

KNAF keuringsdag 9 juni 2021

Tijdens de keuringsdagen biedt de KNAF de medische keuring aan met korting.

Wellicht heeft u het al in ons magazine gelezen, maar uw licentie verlengen is weer mogelijk. Ook de data van de keuringsdagen 2020-2021 zijn bekend!

Door de huidige corona maatregelen zullen deze licentiedagen van opzet wijzigen en keuringsdagen gaan worden. Catering en partijen met advies over autosportproducten zijn dan ook niet aanwezig. Wel zorgen wij ervoor dat de dan geldende Corona-maatregelen strikt nageleefd worden.

De eerstvolgende keuringsdag zal (bij voldoende aanmeldingen) worden gehouden op:

Woensdag 9 juni 2021: 18.00 – 21.30 uur – KNAF Federatiebureau, Houten.

Aanmelden voor deze keuringsdag is verplicht. Hoe u dit kunt doen, kunt u lezen onder aan deze pagina.

Let op! U ontvangt uw licentie per post! Op deze keuringsdagen wordt u enkel gekeurd, de licentie wordt de volgende dag per post naar u of uw Autocrossclub verzonden.

Korting

De KNAF beseft dat het wat ongemak met zich meebrengt dat de keuringsdagen alleen in Houten plaats vinden. Daarom wordt er als tegemoetkoming een korting gegeven op de medische keuring tijdens de keuringsdagen in 2021. Daarom bieden wij de medische keuring aan voor €10,-, in plaats van de gebruikelijke €30,-.

Meditel

Bent u niet in de gelegenheid naar Houten te komen? Dan kunt u terecht bij een van de vestigingen van Meditel, waarmee de KNAF sinds dit jaar een samenwerking heeft. Via www.meditel.nl/knaf kunt u een afspraak inplannen. Let op, Meditel hanteert eigen tarieven, deze zijn terug te vinden op de site.

Geldigheid medische keuring

Na het maken van de medische keuring, is de keuring 3 maanden geldig. Graag vragen wij u binnen dit termijn uw licentie aan te vragen of te verlengen via Mijn KNAF. Heeft u niet binnen 3 maanden na de keuring uw licentie aangevraagd, dan dient de keuring opnieuw te worden gemaakt.

Een ECG die nodig is bij de aanvraag van een Internationale licentie dient eens in de twee jaar gemaakt te worden. Op de keuringsdagen is geen mogelijkheid voor het maken van een ECG.

Aanmelden verplicht!

Let op, anders dan voorgaande jaren is het aanmelden voor de keuringsdagen verplicht! Het aanmelden doet u in uw Mijn KNAF omgeving. Bij het aanmelden kiest u een tijdvak. Uw gekozen tijdvak is bindend.

Als u op een keuringsdag komt vragen wij u:
- Online uw licentie(s) te verlengen/aan te vragen
- Uw medische keuringsformulier online in te vullen en uit te printen
- Een schoon potje met urine mee te nemen
- Alle betalingen te voldoen voor aankomst, om zo min mogelijk oponthoud te hebben
- Een mondkapje mee te brengen
- De huidige corona maatregelen in acht te nemen en u te houden aan de 1,5 meter afstand

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen u te mogen begroeten op een van de keuringsdagen.

Federatiebureau gesloten op 13 en 14 mei

Het Federatiebureau van de KNAF is gesloten op Hemelvaartsdag en vrijdag 14 mei.

Rijders en officials die een aanvraag voor hun licentie hebben gedaan kunnen op Mijn KNAF zien of hun licentie reeds is afgegeven.

 

Federatiebureau op Goede Vrijdag en tweede paasdag gesloten

Op Goede Vrijdag en tweede paasdag is het Federatiebureau gesloten. Wij wensen u een gezond en veilig paasweekend toe. 

De Knac Nationale Autosport Federatie (KNAF) is per direct op zoek naar een:

De Knac Nationale Autosport Federatie (KNAF) is per direct op zoek naar een:

Administratief medewerker (M/V)
32 uur

In Nederland kan tegenwoordig niemand meer om Max Verstappen heen. Daar zijn wij als KNAF trots op, maar autosport in Nederland is breder dan alleen Formule 1. Als KNAF staan wij in Nederland voor (de promotie van) veilige en sportieve autosport binnen acht verschillende disciplines.

Ter ondersteuning van deze disciplines hebben wij op ons kantoor in Houten een team werken vol passie voor kart- en autosport. Ter versterking van dit team zijn wij nu op zoek naar een klantvriendelijke, stressbestendige, hardwerkende en accurate administratief medewerker.

Mocht je nog geen passie voor kart- en autosport hebben, dan krijg je dat in deze functie vanzelf! Je hebt namelijk dagelijks contact met onze klanten. Enthousiaste en gedreven licentiehouders, organisatoren en eigenaren van kart-, race- of rallyscholen, allen gek van autosport.

Voor de licentiehouders zorg je voor een vlotte afhandeling van hun licentieaanvraag en voor organisatoren en de scholen verzorg je het administratieve proces rond hun wedstrijden en cursussen. En aangezien jij toch altijd goed georganiseerd werkt, mag je ook een stukje office management op je nemen. Dit zorgt dan weer voor blije collega’s.

Goed om te weten is dat onze sterke voorkeur uitgaat naar iemand uit de omgeving Houten/Utrecht.

Krijg jij van bovenstaande tekst energie? Dan bieden wij jou het volgende takenpakket:

- Je bent eerste aanspreekpunt voor onze licentiehouders;
- Je beheert de ledenadministratie en geeft jaarlijks zo’n 5.000 tot 6.000 racelicenties uit;
- Je beheert het administratieve en deels financiële proces rond kart-, race- en rallycursussen;
- Je beheert het administratieve en deels financiële proces rond wedstrijden en evenementen;
- Je beheert de bureau agenda, plant afspraken op kantoor en vult tijdig de voorraden bij;
- Je verricht alle overige voorkomende secretariële / administratieve werkzaamheden binnen de organisatie.

Als jij de geschikte kandidaat bent, dan herken jij je in het volgende profiel:
- Minimaal MBO werk- en denkniveau;
- Een afgeronde opleiding tot administratief medewerker;
- Bij voorkeur 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse (en Engelse) taal in zowel woord als geschrift;
- Goede kennis van MS Office (Excel, Word, Outlook, Power Point) en CRM-systemen;
- Klantvriendelijk, stressbestendig en accuraat;
- Met name in kwartaal 1 van het jaar flexibel en bereid om over te werken;
- Woonachtig in de omgeving Houten / Utrecht;

Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden een leuke, ondersteunende baan in een dynamische omgeving. Je wordt hierbij onderdeel van een team vol passie voor (auto)sport. Je krijgt na een proefperiode in eerste instantie een jaarcontract aangeboden met uitzicht op vast.

Vanuit waar kom je te werken?
Federatiebureau KNAF in Houten

Wat levert het op?
Het salaris wordt ingeschaald op basis van de CAO Sport 2021 schaal 3.

Hoe kun je solliciteren?
Mocht je interesse hebben in deze functie, stuur dan je motivatie en Curriculum Vitae naar General Manager van de KNAF, Maarten van Wesenbeeck. Zijn emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Reageren kan tot maandag 12 april. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 16.

Formula E race in Eindhoven krijgt brede steun van 4 ministeries

Eindhoven, 15 maart 2021

In een verklaring van 10 maart jl. betuigen (demissionair) ministers Tamara van Ark, Cora van Nieuwenhuizen, Sigrid Kaag, Bas van ’t Wout en staatssecretaris Mona Keijzer namens hun ministeries de volledige support aan de kandidatuur van Eindhoven voor een Formule E race.

De verklaring is gericht aan de Formula E organisatie in Londen en bekrachtigt de steun van de Nederlandse overheid aan Stichting Formula-Eindhoven. Het is niet eerder voorgekomen dat vier afzonderlijke ministeries zich op deze wijze scharen achter een sportevenement. Dit heeft alles te maken met de diverse maatschappelijke raakvlakken die een Formule E race met zich meebrengt. Het concept dat de stichting ontwikkelt rondom de race in Eindhoven is erop gericht de transitie naar een toekomstbestendige regio te versnellen met concrete doelstellingen op het gebied van CO2 neutrale mobiliteit, hogere werkgelegenheid en een beter leefklimaat.

Eindhoven, internationaal koploper

Peter Kentie, directeur citymarketing van Eindhoven365: “Natuurlijk levert een dergelijk evenement direct een grote financiële impuls op voor Eindhoven en de regio. Dat is mooi en belangrijk. Maar minstens zo belangrijk is het dat we hiermee laten zien dat onze prachtige stad internationaal koploper is op het gebied van innovatie en technologie. Dat onze stad een grote rol speelt in vernieuwing en verduurzaming van de wereld. Deze race biedt een perfect wereldpodium waarop Eindhoven én Nederland kunnen laten zien waar we voor staan!”.

Groot fan en voorstander

Tweede Kamerlid Rudmer Heerema (VVD) omarmde het Formule E initiatief direct en zette het in Den Haag op de kaart. “Het nieuwe evenementenbeleid van de Nederlandse overheid is erop gericht dat ook grote, internationale sportevenementen een maatschappelijke bijdrage leveren. Deze Formule E race is voor mij een perfect voorbeeld van een evenement dat daarin slaagt en maatschappelijke impact en verandering realiseert. Dus ja, ik ben groot voorstander en fan van dit idee en zal er alles aan doen om dit tot een groot succes te maken”.

Veel vertrouwen in de organisatie

Maarten van Wesenbeeck, General Manager bij de Knac Nationale Autosport Federatie: “De KNAF juicht de mogelijke komst van Formule E naar Nederland enorm toe. Formule E is de perfecte combinatie van topsport, innovatie en duurzaamheid. Drie thema’s die in het beleid van de KNAF de komende jaren prioriteit hebben. Een Formule E race in Nederland past tevens goed in de steeds groter wordende rol van Nederland en Nederlandse coureurs in de internationale kart- en autosport. De KNAF ondersteunt in een actieve rol vanzelfsprekend de aanvraag van Formula-Eindhoven en kan door de samenwerking de afgelopen periode met recht al zeggen dat zij alle vertrouwen heeft in de organisatie achter de aanvraag”.

1598 a2647e43ab63b8bb467cf0f90497632a

Draagvlak vanuit overheid en bedrijfsleven is enorm

Voorzitter van Stichting Formula-Eindhoven, Peter-Paul Laumans: “Namens onze organisatie kan ik zeggen dat ik ontzettend trots ben op de support van de Nederlandse overheid. We zijn bezig met iets unieks, iets dat nog nooit in Nederland heeft plaatsgevonden. Inmiddels hebben veel bedrijven en instellingen zich achter ons initiatief geschaard, het draagvlak is groot en nu dus ook uit Den Haag, dat is geweldig. Het is een bevestiging van het belang voor heel Nederland”.

Het originele artikel vind u hier!