Download de KNAF app

Blije gezichten bij KNAF-circuitdag op TT Circuit Assen

De naweeën van Eunice en de voorboden van storm Franklin zorgden voor een drijfnat en winderig Assen, maar ook dat kon de sfeer tijdens de KNAF-circuitdag op het TT-circuit niet bederven. Louter tevreden gezichten, of het nu ging om de licentiehouders die kwamen voor hun medische keuring, de officials die de TC-opfriscursus bijwoonden, de leden van de TeamNL KNAF Business Club, of de rijders die wilden kennismaken met de raceklassen van V-Max Racing Management en de ACNN.

KNAF kijkt uit naar prachtig Grand Prix weekend

Dit weekend vindt de Dutch Grand Prix plaats op het fameuze circuit Zandvoort. Voor de nationale autosportbond KNAF is het een bijzonder moment om voor het eerst in 36 jaar het hoogste platform van de sport, de Formule 1, welkom te mogen heten in ons land. Hiermee zetten wij Nederland met elkaar op de kaart.

KNAF Keuringsdagen 2022

Momenteel zijn er geen keuringsdagen ingepland. Wanneer dit wél het geval is, dan is dit te vinden in de agenda in Mijn KNAF.

Het aanmelden voor de keuringsdag is verplicht. Hoe u dit kunt doen, is onder aan deze pagina te lezen.

Meditel en Keurdokter

Bent u niet in de gelegenheid naar één van deze locaties te komen? Dan kunt u terecht bij een van de vestigingen van Meditel of Keurdokter, waarmee de KNAF een samenwerking heeft. Via de websites van deze instanties is het mogelijk om een afspraak te maken. Let op, Meditel en Keurdokter hanteren eigen tarieven, deze zijn terug te vinden op de site.

Naast deze instanties en onze keuringsdagen is het natuurlijk mogelijk om bij elke huisarts in Nederland een medische keuring te doen, zolang dat maar niet uw eigen huisarts is.

Geldigheid medische keuring

Na het maken van de medische keuring, is de keuring 3 maanden geldig. Graag vragen wij u binnen dit termijn uw licentie aan te vragen of te verlengen via Mijn KNAF. Heeft u niet binnen 3 maanden na de keuring uw licentie aangevraagd, dan dient de keuring opnieuw te worden gemaakt.

Een ECG die nodig is bij de aanvraag van een Internationale licentie dient eens in de twee jaar gemaakt te worden. Op de keuringsdagen is géén mogelijkheid voor het maken van een ECG.

Aanmelden voor keuringsdag via Mijn KNAF verplicht!

Let op, vanwege de Corona-maatregelen is het aanmelden voor de keuringsdagen verplicht! Het aanmelden doet u bij de agenda in de Mijn KNAF omgeving. Bij het aanmelden kiest u de keuringsdag en een tijdvak. Uw gekozen tijdvak is bindend.

Als u op een keuringsdag komt vragen wij u:
- Online uw licentie(s) te verlengen/aan te vragen
- Uw medische keuringsformulier online in te vullen en uit te printen
- Een schoon potje met urine mee te nemen
- Alle betalingen te voldoen voor aankomst, om zo min mogelijk oponthoud te hebben
- Een mondkapje mee te brengen
- De huidige corona maatregelen in acht te nemen en u te houden aan de 1,5 meter afstand

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen u te mogen begroeten op een van de keuringsdagen.

Federatiebureau gesloten op 13 en 14 mei

Het Federatiebureau van de KNAF is gesloten op Hemelvaartsdag en vrijdag 14 mei.

Rijders en officials die een aanvraag voor hun licentie hebben gedaan kunnen op Mijn KNAF zien of hun licentie reeds is afgegeven.

 

Federatiebureau op Goede Vrijdag en tweede paasdag gesloten

Op Goede Vrijdag en tweede paasdag is het Federatiebureau gesloten. Wij wensen u een gezond en veilig paasweekend toe.