Download de KNAF app

Licentie verlengen in 2022

U kunt tot en met november 2022 via Mijn KNAF uw licentie verlengen. Indien u in 2020 of 2021 voor het laatst een geldige KNAF licentie heeft gehad, kunt u zondermeer deze licentie(s) verlengen.
Licenties van vóór 2020 worden uitsluitend met toestemming van de sectie verlengd.

Ook in 2022 organiseert de KNAF keuringsdagen waar u medisch gekeurd kunt worden. Vanwege de AVG invoer sturen wij u geen aanvraag- en medisch keuringsformulieren meer toe. Iedere aanvraag, ook als u naar een keuringsdag toekomt, gaat online via Mijn KNAF. Graag leggen wij u uit hoe het verlengen/aanvragen van uw licentie in zijn werk gaat.

 

Klik hier om direct naar verlengbare licenties in Mijn KNAF te gaan

 

Inloggen Mijn KNAF
U logt in op Mijn KNAF.

Heeft u dit nog niet eerder gedaan maar heeft u in het verleden wel al een licentie gehad met uw huidige e-mailadres, dan klikt u op “Toesturen”.
Hier voert u uw licentienummer, geboortedatum en e-mailadres dat bij ons bekend is in en ontvangt u van ons een wachtwoord in uw mailbox.

Licentie verlengen en betalen
In Mijn KNAF kunt u uw licentie verlengen en betalen via iDeal.

Wenst u een licentie aan te vragen met een hoger niveau dan voorheen? Dan kunt u de gewenste licentie aanvragen in het winkelwagentje en uw resultaten online indienen. Na akkoord van de licentiecommissie/sectie ontvangt u een factuur en na betaling de licentie. 

Ouder kind licentie
Indien uw kind minderjarig is dient u ook een ouder-kind licentie aan te vragen of verlengen. Op het moment dat de ouder-kind licentie en de licentie facturen voldaan zijn dan wordt de licentie verstrekt aan de minderjarige. 

Medische keuring
Het medisch keuringsformulier vindt u in Mijn KNAF. Deel A kunt u online invullen, na het afronden ontstaat er een PDF. Dit bestand dient u te printen en mee te nemen naar de licentiedag. Hier kunt u de medische keuring laten doen. Een ECG maken is niet mogelijk op de licentiedag. Maakt u zelf een afspraak bij een arts, niet zijnde uw eigen huisarts, dan dient u het keuringsformulier na de keuring te uploaden in Mijn KNAF.

Mocht u er toch niet uitkomen met uw online licentie aanvraag, of is uw e-mailadres niet correct / niet bij ons bekend, dan kunt u contact opnemen met het KNAF Federatiebureau via 088 - 0047 888 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer zijn de licentiedagen?
De keuringsdagen zijn te vinden op www.knaf.nl/licentie/licentiedagen