Download de KNAF app

KNAF keuringsdag 28 juni 2021

Door de huidige corona maatregelen zijn onze licentiedagen van opzet gewijzigd en keuringsdagen geworden. Catering en partijen met advies over autosportproducten zijn niet meer aanwezig. Wij zullen er voor zorgen dat de dan geldende Corona-maatregelen strikt worden nageleefd.

De eerstvolgende keuringsdag zal (bij voldoende aanmeldingen) worden gehouden op:

Maandag 28 juni 2021: 17.30 – 21.30 uur – KNAF Federatiebureau, Houten.

Het aanmelden voor deze keuringsdag is verplicht. Hoe u dit kunt doen, kunt u lezen onder aan deze pagina.

Let op!  U ontvangt uw licentie per post! Op deze keuringsdagen wordt u enkel gekeurd, de licentie wordt de volgende dag per post naar u of uw Autocrossclub verzonden.

Korting

De KNAF beseft dat het wat ongemak met zich meebrengt dat de keuringsdagen alleen in Houten plaats vinden. Daarom wordt er als tegemoetkoming een korting gegeven op de medische keuring en bieden wij de medische keuring aan voor €10,-, in plaats van de gebruikelijke €30,-.

Meditel

Bent u niet in de gelegenheid naar Houten te komen? Dan kunt u terecht bij een van de vestigingen van Meditel, waarmee de KNAF sinds dit jaar een samenwerking heeft. Via www.meditel.nl/knaf kunt u een afspraak inplannen. Let op, Meditel hanteert eigen tarieven, deze zijn terug te vinden op de site.

Geldigheid medische keuring

Na het maken van de medische keuring, is de keuring 3 maanden geldig. Graag vragen wij u binnen dit termijn uw licentie aan te vragen of te verlengen via Mijn KNAF. Heeft u niet binnen 3 maanden na de keuring uw licentie aangevraagd, dan dient de keuring opnieuw te worden gemaakt.

Een ECG die nodig is bij de aanvraag van een Internationale licentie dient eens in de twee jaar gemaakt te worden. Op de keuringsdagen is geen mogelijkheid voor het maken van een ECG.

Aanmelden verplicht!

Let op, anders dan voorgaande jaren is het aanmelden voor de keuringsdagen verplicht! Het aanmelden doet u in uw Mijn KNAF omgeving. Bij het aanmelden kiest u een tijdvak. Uw gekozen tijdvak is bindend.

Als u op een keuringsdag komt vragen wij u:
- Online uw licentie(s) te verlengen/aan te vragen
- Uw medische keuringsformulier online in te vullen en uit te printen
- Een schoon potje met urine mee te nemen
- Alle betalingen te voldoen voor aankomst, om zo min mogelijk oponthoud te hebben
- Een mondkapje mee te brengen
- De huidige corona maatregelen in acht te nemen en u te houden aan de 1,5 meter afstand

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen u te mogen begroeten op een van de keuringsdagen.