Download de KNAF app

Licentie verlengen in 2020

Vanaf medio december kunt u via Mijn KNAF uw licentie verlengen. Indien u in 2018 of 2019 voor het laatst een geldige KNAF licentie heeft gehad, kunt u zondermeer deze licentie(s) verlengen.
Licenties van vóór 2018 worden uitsluitend met toestemming van de sectie verlengd.

Ook in 2020 organiseert de KNAF weer de jaarlijkse licentiedagen. Vanwege de AVG invoer sturen wij u geen aanvraag- en medisch keuringsformulieren meer toe. Iedere aanvraag, ook als u naar een licentiedag toekomt, gaat online via Mijn KNAF. Graag leggen wij u uit hoe het verlengen/aanvragen van uw licentie in zijn werk gaat.

Inloggen Mijn KNAF
U logt in op Mijn KNAF. Heeft u dit nog niet eerder gedaan, dan klikt u op “Toesturen”.
Hier voert u uw licentienummer, geboortedatum en e-mailadres dat bij ons bekend is in en ontvangt van ons een wachtwoord in uw mailbox.

Licentie verlengen en betalen
In Mijn KNAF kunt u uw licentie verlengen en betalen via iDeal.

Wenst u uw licentie op te hogen? Dan kunt u de gewenste licentie aanvragen in het winkelwagentje en uw resultaten online indienen. Na akkoord van de licentiecommissie/sectie ontvangt u de licentie. Mogelijk krijgt u de licentie hierdoor op de licentiedag nog niet mee.

Ouder kind licentie
Indien uw kind minderjarig is dient u ook een ouder-kind licentie aanvragen. Op het moment dat de ouder-kind licentie en de licentie facturen voldaan zijn dan wordt de licentie verstrekt aan de minderjarige. 

Medische keuring
Het medisch keuringsformulier vindt u in Mijn KNAF. Deel A kunt u online invullen, na het afronden ontstaat er een PDF. Dit bestand dient u te printen en mee te nemen naar de licentiedag. Hier kunt u de medische keuring laten doen. Een ECG maken is niet mogelijk op de licentiedag. Maakt u zelf een afspraak bij een arts, niet zijnde uw eigen huisarts, dan dient u het keuringsformulier na de keuring te uploaden in Mijn KNAF.

Mocht u er toch niet uitkomen met uw online licentie aanvraag, of is uw e-mailadres niet correct / niet bij ons bekend, dan kunt u contact opnemen met het KNAF Federatiebureau via 088 - 0047 888 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer zijn de licentiedagen?
Op dit moment staan er geen licentiedagen gepland.