Download de KNAF app

Licentie verlengen in 2021

Vanaf medio december kunt u via Mijn KNAF uw licentie verlengen. Indien u in 2019 of 2020 voor het laatst een geldige KNAF licentie heeft gehad, kunt u zondermeer deze licentie(s) verlengen.
Licenties van vóór 2019 worden uitsluitend met toestemming van de sectie verlengd.

Ook in 2021 organiseert de KNAF keuringsdagen waar u medisch gekeurd kunt worden. Vanwege de AVG invoer sturen wij u geen aanvraag- en medisch keuringsformulieren meer toe. Iedere aanvraag, ook als u naar een keuringsdag toekomt, gaat online via Mijn KNAF. Graag leggen wij u uit hoe het verlengen/aanvragen van uw licentie in zijn werk gaat.

Inloggen Mijn KNAF
U logt in op Mijn KNAF. Heeft u dit nog niet eerder gedaan, dan klikt u op “Toesturen”.
Hier voert u uw licentienummer, geboortedatum en e-mailadres dat bij ons bekend is in en ontvangt van ons een wachtwoord in uw mailbox.

Licentie verlengen en betalen
In Mijn KNAF kunt u uw licentie verlengen en betalen via iDeal.

Wenst u uw licentie op te hogen? Dan kunt u de gewenste licentie aanvragen in het winkelwagentje en uw resultaten online indienen. Na akkoord van de licentiecommissie/sectie ontvangt u de licentie. Mogelijk krijgt u de licentie hierdoor op de licentiedag nog niet mee.

Ouder kind licentie
Indien uw kind minderjarig is dient u ook een ouder-kind licentie aanvragen. Op het moment dat de ouder-kind licentie en de licentie facturen voldaan zijn dan wordt de licentie verstrekt aan de minderjarige. 

Medische keuring
Het medisch keuringsformulier vindt u in Mijn KNAF. Deel A kunt u online invullen, na het afronden ontstaat er een PDF. Dit bestand dient u te printen en mee te nemen naar de licentiedag. Hier kunt u de medische keuring laten doen. Een ECG maken is niet mogelijk op de licentiedag. Maakt u zelf een afspraak bij een arts, niet zijnde uw eigen huisarts, dan dient u het keuringsformulier na de keuring te uploaden in Mijn KNAF.

Mocht u er toch niet uitkomen met uw online licentie aanvraag, of is uw e-mailadres niet correct / niet bij ons bekend, dan kunt u contact opnemen met het KNAF Federatiebureau via 088 - 0047 888 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer zijn de licentiedagen?
De keuringsdagen zijn te vinden op www.knaf.nl/licentie/licentiedagen