Download de KNAF app

Race examen

Om aan Autorensport evenementen deel te nemen georganiseerd onder auspiciën van de KNAF dient u in het bezit te zijn van een KNAF racelicentie. Om een Autorensport licentie aan te kunnen vragen moet u met goed gevolg een theorie- en praktijkexamen afleggen. Dit theorie- en praktijkexamen kunt u doen bij een KNAF erkende raceschool.

Om een examenkandidaat zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen, geven de KNAF erkende racescholen theorie- en praktijkcursussen. De lengte en kosten van de cursus verschillen per school, voor meer informatie adviseren wij u dan ook om zelf contact op te nemen met de scholen. De contactgegevens van de scholen vindt u hier.

GELDIGHEID EXAMEN
Het theorie- en praktijkexamen zijn geldig voor één kalenderjaar, wij adviseren u om uw licentie binnen die termijn aan te vragen anders verloopt uw examen.

HET RACE-EXAMEN
Het race-examen wordt verzorgd door de raceschool waar u examen doet. De licentiecommissie van de KNAF zal de examens beoordelen. Wilt u zich aanmelden voor een theorie en/of praktijkexamen? Volg dan deze handleiding om u aan te melden. 


Met vragen kunt u terecht bij Matty van Gastel, 088-0047805.

 

Examendata 2022

De examendata van 2022 worden spoedig hier gepubliceerd. Informeer daarnaast bij een raceschool bij u in de buurt wat de mogelijkheden zijn.

 

DRDA  
Driving Fun / RDSH  
Rensportschool Zandvoort  
Rensportschool Zandvoort

 

DRDA

 

Driving Fun / RDSH  
GP-Elite  
Rensportschool Zandvoort