E-learning modules

Een official wordt specifiek opgeleid voor de taken tijdens autosportevenementen. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijgen nieuwe officials een opleiding. Doorgaans zijn deze opleidingen in het najaar of voorjaar, wanneer er geen autosportevenementen zijn. Om nieuwe officials gedurende het seizoen de mogelijkheid te geven in te kunnen stromen heeft de KNAF diverse e-learningmodules ontwikkeld.

Autorensport
Wilt u als official meehelpen op Circuit Zandvoort of TT Circuit Assen en bent u minimaal 18 jaar? Volg dan onderstaande e-learningmodule! 

E-Learningmodule Autorensport Official

Na het volgen van de e-learningmodule kunt u een Mijn KNAF account aanmaken en de Autorensport Aspirant Official licentie aanvragen. 

Rally
Wilt u official worden in de rallysport en is het rallyseizoen al gestart? Dan kunt u de e-learningmodule voor nieuwe rallyofficials volgen. 

E-Learningmodule Rally Official

Na het volgen van de e-learningmodule kunt u een Mijn KNAF account aanmaken en een evenementenregistratiebewijs Rally Official aanvragen, deze verschijnt binnen enkele dagen als PDF in Mijn KNAF en is het gehele seizoen geldig. Klik hier om u aan te melden bij een van de rally officialclubs.

* De minimale leeftijd voor het behalen van een evenementen­registratie­bewijs is 16 jaar. Een evenementen­registratie­bewijs wordt alleen afgegeven aan mensen in het bezit van een Nederlandse nationaliteit of Nederlands woonadres.

Autocross
In ontwikkeling

Terreinsport
Wilt u meehelpen als offcial bij off-road (terreinsport) evenementen? Volg dan onderstaande e-learningmodule! 

E-Learningmodule Terreinsport Official

Na het volgen van de e-learningmodule kunt u een Mijn KNAF account aanmaken en de Cross Country Basis Official licentie aanvragen.