Oud-voorzitter en erelid Nederlandse Rallycross Vereniging Sjaak Noordermeer overleden

Sjaak Noordermeer
Ons bereikte het treurige bericht dat Sjaak Noordermeer, oud- voorzitter en erelid van de Nederlandse Rallycross Vereniging, oud-voorzitter Stichting Exploitatie Eurocircuit en ridder in de orde van Oranje Nassau afgelopen weekend is overleden op 68 jarige leeftijd.

Sjaak zette zich sinds 1973 in voor de autosport, waarvoor hij op 10 september 2016 een Koninklijke onderscheiding kreeg. Vaak liep Sjaak voor de muziek uit, waarbij pas jaren later bij anderen het bewustzijn doordrong dat de oplossing die zij dachten gevonden te hebben, allang door Sjaak was bedacht in zijn drang naar vooruitgang. Zoals bijvoorbeeld bij de rallycross klasse Euro 2000 en de term "Rallyracing".

Er is veel "geïnvesteerd" in het Eurocircuit en in de Nederlandse Rallycross. En dat was mogelijk omdat Sjaak het altijd als een uitdaging zag om zonder een cent uit te geven, toch te krijgen wat hij wilde. Onder zijn leiding is het Eurocircuit uitgegroeid tot een mooi circuit wat voor vele doeleinden te gebruiken is.

Het KNAF bestuur en de medewerkers van het Federatiebureau wensen de familie veel sterkte toe.

Handige links

Video

Topcoureurs uit verschillende autosport disciplines gaan de strijd met elkaar aan om de titel Master of Rallyracing. Het format is even simpel als spectaculair: 2 auto's head-to-head op 2 rijstroken over 2 rondes. Snelheid. Controle. Kwaliteit. Lef. Welke coureur toont zich de beste in deze afvalraces en wordt de Master of Rallyracing 2014? Naast het rallygeweld geniet je van off road challenge races, de Polaris RZR cup, trialwedstrijden en vele gave demo's. 29 JUNI, EEN ONMISBARE DAG VOL RALLY actie OP HET EUROCIRCUIT IN VALKENSWAARD. ZORG DAT JE ERBIJ BENT! entreetickets: € 15,- voor volwassenen, € 95,- voor v.i.p en kinderen GRATIS! info & tickets via: www.mastersofrallyracing.nl facebook.com/mastersofrallyracing

Inloggen mijn KNAF