Download de KNAF app

Persaccreditatie NK Autocross

Persaccreditatie NK Autocross
De SONAK biedt aan maximaal 4 media vertegenwoordigingen, die frequent tijdens het NK Autocross actief zijn, een pers jaar accreditatie aan. Hiermee worden zij een Pers Jaar Accreditatie (PJA) houder.
De media vertegenwoordigers die in het bezit zijn van een PJA hoeven zich niet voor elke NK Autocross wedstrijd te accrediteren een bericht van afmelding, uiterlijk 1 dag voor de start van het evenement, is voldoende. Bestaat een media vertegenwoordiging uit meerdere personen, dient uiterlijk de zondag voor het evenement bekend te zijn welke van de media vertegenwoordigers er aanwezig is. Bovenstaande dient per mail bevestigd te worden aan de SONAK via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verder dienen de PJA houders te voldoen aan de voorwaarden en eisen gesteld voor Pers Evenement Accreditatie.

Voor de media vertegenwoordigers die niet in het bezit zijn van een Pers Jaar Accreditatie kunnen een Pers Evenement Accreditatie aanvragen, dit moet uiterlijk de zondag voorafgaand het evenement aangevraagd worden.

Informatie over de Pers Jaar Accreditatie en de Pers Evenement Accreditatie 2022 klik dan hier.