24 uurs race op TT Circuit Assen en Circuit Zandvoort

IMG 9140
Een nieuw evenement ziet het licht. DNRT maakt een uitstap naar de twee nationale circuits wat ons land rijk is, om een uniek evenement te organiseren op 22 en 23 september 2018.

Zomerperiode
Op 22 en 23 september is het al zo ver, het unieke 24 uurs evenement. 12 uur racen op Assen en 12 uur op Zandvoort. Allemaal in twee dagen. Een uniek evenement zó lastig in te plannen dat het wellicht een eenmalig event wordt. Aan de deelnemers lijkt het niet te liggen, want ze zitten nu al tegen de 30 teams aan. Na de zomerperiode zal de DNRT de startlijst online plaatsen, zodat je ook je kameraden kunt dwingen mee te doen...

Zoals het er nu naar uit ziet hebben we de vaste kern te pakken, aangevuld met een aantal teams die we anders niet snel bij de DNRT zien. Aparte Endurance projecten zullen we maar zeggen. Opvallend is dat er nog maar heel weinig cup-auto's aangemeld zijn. Mochten ze dat nog wel gewoon gaan doen zoals anders, dan kan het best wel eens een heel- heel dik veld worden. En dat willen we. Wellicht heeft het te maken met het feit dat het afwachten is hoe je cup-wapen er tegen die tijd bij staat. Niet voor niets is 'cup' rijden een heel andere discipline dan Endurance rijden.

Nog 2 maanden voor dit bijzondere evenement plaats vindt. Wees er bij, maak deel uit van dit avontuur want wie weet is het een 'once in a lifetime'. En dat wil je niet missen!

Contact

dnrt

Stichting DNRT
Joop den Uyllaan 107
3119 VJ Schiedam
t.a.v. Ria Waterreus

Mail: am.waterreus@hetnet.nl

Voor algemene informatie en of technische vragen:
Huub Vermeulen: huub.vermeulen@rsz.nl

Website: http://dnrt.nl
Facebook: DNRT Nederland

Video

Uitzending 2 van KNAF Fast News TV met daarin aandacht voor de SIM en media trainingen die de KTF talenten Max Verstappen, Larry ten Voorde, Mats van den Brand en Leo van der Eijk volgen.

Inloggen mijn KNAF