Rally examen

Om aan Rally evenementen deel te nemen, georganiseerd onder auspiciën van de KNAF, dient u in het bezit te zijn van een KNAF rallylicentie. Om een Rally licentie aan te kunnen vragen moet een navigator met goed gevolg een theorie-examen afleggen. Een rijder moet met goed gevolg een theorie- en praktijkexamen afleggen. Dit theorie- en praktijkexamen kunt u doen bij een KNAF erkende rallyschool.

Om een examenkandidaat zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen, geven de KNAF erkende rallyscholen theorie- en praktijkcursussen. De lengte en kosten van de cursus verschillen per school, voor meer informatie adviseren wij u dan ook om zelf contact op te nemen met de scholen. De contactgegevens van de scholen vindt u onder "Erkende Rallyscholen" op deze pagina.

GELDIGHEID EXAMEN
Het theorie- en praktijkexamen zijn geldig voor één kalenderjaar, wij adviseren u om uw licentie binnen die termijn aan te vragen anders verloopt uw examen.

HET RALLY-EXAMEN
Het rally-examen wordt verzorgd door de rallyschool waar u examen doet. De licentiecommissie van de KNAF zal de examens beoordelen. Zodra u bent geslaagd kunt een licentie voor shortrally navigator of rijder aanvragen.
Met vragen kunt u terecht bij Sanne Quick, 088-0047802 of info@knaf.nl.

EXAMENDATA 2017
Heuvel Motorsport  December 2017  
Prodrive  1-3 juli 
Valkenswaard
https://www.raceschool.nl/boek-een-training/rally-cursus
GP Elite Er zijn nog geen cursussen ingepland  

Fotoboek KNAF