E-learning modules

Een official wordt specifiek opgeleid voor de taken tijdens autosportevenementen. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijgen nieuwe officials een opleiding. Doorgaans zijn deze opleidingen in het najaar of voorjaar, wanneer er geen autosportevenementen zijn. Om nieuwe officials gedurende het seizoen de mogelijkheid te geven in te kunnen stromen heeft de KNAF diverse e-learningmodules ontwikkeld.

Autorensport
Wilt u als official meehelpen op Circuit Zandvoort en bent u minimaal 18 jaar? Volg dan onderstaande e-learningmodule!

E-Learningmodule Circuit Zandvoort  

Na het behalen van het evenementen­registratie­bewijs kunt u zich bij aanmelden bij Circuit Zandvoort door een mail te sturen naar Han ten Tuijnte (han@circuitzandvoort.nl). Vervolgens loopt u bij Circuit Zandvoort mee met de officials bij de evenementen en kunt u na het volgen van de praktijkdagen de Aspirant Official licentie behalen!

Rally
Wilt u official worden in de rallysport en is het rallyseizoen al gestart? Dan kunt u de e-learningmodule voor nieuwe rallyofficials volgen. Na het volgen van de e-learningmodule ontvangt u uiterlijk drie dagen voor het eerstvolgende rallysportevenement uw evenementen­registratie­bewijs* welke het gehele seizoen geldig is. Deze dient u bij ieder evenement ingevuld in te leveren bij de Proevenchef.

E-Learningmodule Rally Official
 

Klik hier om u aan te melden bij een van de rally officialclubs.

* De minimale leeftijd voor het behalen van een evenementen­registratie­bewijs is 16 jaar. Een evenementen­registratie­bewijs wordt alleen afgegeven aan mensen in het bezit van een Nederlandse nationaliteit of Nederlands woonadres.

Terreinsport
E-Learningmodule Terreinsport Official

Officials